Stafett-Niklas slo til i La Clusaz

Stafett-Niklas slo til i La Clusaz

 

Norges andrelag ledet til tredjeetappen under verdenscupstafetten i La Clusaz i Frankrike.

Norge 1 vant, Norge 2 ble nest sist, men andrelaget ledet til tredjeetappen under verdenscupstafetten i La Clusaz i Frankrike søndag.

Pål Golberg vant førsteetappen og vekslet først, stafett-verdensmester Niklas Dyrhaug gjorde det samme på andreetappen. Niklas viste igjen gode stafett-takter, kontrollerte i tet og dro fra inn til veksling. Han kom inn nesten 10 sekunder foran Martin Johnsrud Sundby som gikk samme etappe for Norges førstelag, på blanke ski.

Så måtte Simen Andreas Sveen (3.etappe) melde pass på grunn av matforgiftning, og smøreren Lars Høgnes steppet inn på tredjeetappen. Han debuterte i verdenscupen med å lede, men tapte til slutt ca 2:15 til teten. Likevel imponerende.

Vanskelig ble det også for førsteårssenioren Kasper Stadaas som gikk ankeretappen for Norge 2, og laget ble tilslutt nest sist.

Nå er det juleferie, men allerede 30. desember starter Tour de Ski!

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE