Skal lokke nederlendere til Trøndelag

Skal lokke nederlendere til Trøndelag

En trøndersk delegasjon er  på plass i Utrecht i Nederland, for å delta på reiselivsmessa Vakantiebeurs. Messa er Nederlands største, og med blant annet en utstoppet moskus skal flere nederlendere lokkes til Trøndelag. FOTO: Trønders Reiseliv

Utstoppet moskus skal lokke nederlendere til Trøndelag.

Fram til og med søndag skal representanter fra trøndersk reiseliv gjøre sitt for å få enda flere nederlandske turister til landsdelen.

Et av de største trekkplastrene på standen er en utstoppet moskus fra Dovrefjell Nasjonalpark. Moskussafari er populært også blant nederlenderne, som her får muligheten til virkelig å komme i nærkontakt med dyret, se bilder og få informasjon om safarien de kan være med på i nasjonalparken.

Største forbrukermesse innen reiseliv

Vakantiebeurs i Utrecht er Nederlands største forbruker- og bransjemesse for turisme og blir i år arrangert for 47. gang.

-Flere av de som besøker messa har vært i Norge tidligere. Vakantiebeurs er derfor en god påvirkningskanal for å selge inn Trøndelag til nederlendernes neste Norgesferie, sier Karin Fuglem i Trøndelag Reiseliv.

-Gjennom deltakelse på Vakantiebeurs oppretter og pleier utstillerne verdifulle bransje- og pressekontakter, i tillegg til å oppdatere kunnskapen om trender og markeder, sier Fuglem.

Vakantiebeurs hadde i 2016 115.000 besøkende.

Siste nytt i Nyheter

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

 
Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse