Skal lokke nederlendere til Trøndelag

Skal lokke nederlendere til Trøndelag

En trøndersk delegasjon er  på plass i Utrecht i Nederland, for å delta på reiselivsmessa Vakantiebeurs. Messa er Nederlands største, og med blant annet en utstoppet moskus skal flere nederlendere lokkes til Trøndelag. FOTO: Trønders Reiseliv

Utstoppet moskus skal lokke nederlendere til Trøndelag.

Fram til og med søndag skal representanter fra trøndersk reiseliv gjøre sitt for å få enda flere nederlandske turister til landsdelen.

Et av de største trekkplastrene på standen er en utstoppet moskus fra Dovrefjell Nasjonalpark. Moskussafari er populært også blant nederlenderne, som her får muligheten til virkelig å komme i nærkontakt med dyret, se bilder og få informasjon om safarien de kan være med på i nasjonalparken.

Største forbrukermesse innen reiseliv

Vakantiebeurs i Utrecht er Nederlands største forbruker- og bransjemesse for turisme og blir i år arrangert for 47. gang.

-Flere av de som besøker messa har vært i Norge tidligere. Vakantiebeurs er derfor en god påvirkningskanal for å selge inn Trøndelag til nederlendernes neste Norgesferie, sier Karin Fuglem i Trøndelag Reiseliv.

-Gjennom deltakelse på Vakantiebeurs oppretter og pleier utstillerne verdifulle bransje- og pressekontakter, i tillegg til å oppdatere kunnskapen om trender og markeder, sier Fuglem.

Vakantiebeurs hadde i 2016 115.000 besøkende.

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE