Skal lokke nederlendere til Trøndelag

En trøndersk delegasjon er  på plass i Utrecht i Nederland, for å delta på reiselivsmessa Vakantiebeurs. Messa er Nederlands største, og med blant annet en utstoppet moskus skal flere nederlendere lokkes til Trøndelag. FOTO: Trønders Reiseliv

Utstoppet moskus skal lokke nederlendere til Trøndelag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Fram til og med søndag skal representanter fra trøndersk reiseliv gjøre sitt for å få enda flere nederlandske turister til landsdelen.

Et av de største trekkplastrene på standen er en utstoppet moskus fra Dovrefjell Nasjonalpark. Moskussafari er populært også blant nederlenderne, som her får muligheten til virkelig å komme i nærkontakt med dyret, se bilder og få informasjon om safarien de kan være med på i nasjonalparken.

Største forbrukermesse innen reiseliv

Vakantiebeurs i Utrecht er Nederlands største forbruker- og bransjemesse for turisme og blir i år arrangert for 47. gang.

-Flere av de som besøker messa har vært i Norge tidligere. Vakantiebeurs er derfor en god påvirkningskanal for å selge inn Trøndelag til nederlendernes neste Norgesferie, sier Karin Fuglem i Trøndelag Reiseliv.

-Gjennom deltakelse på Vakantiebeurs oppretter og pleier utstillerne verdifulle bransje- og pressekontakter, i tillegg til å oppdatere kunnskapen om trender og markeder, sier Fuglem.

Vakantiebeurs hadde i 2016 115.000 besøkende.

Siste nytt i Nyheter

Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

 
Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE