Nea Radio på DAB i Holtålen

Lokalblokka,

Nea Radios DAB-utbygging fortsetter.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Masta på Hessdalskjølen.

Mandag ettermiddag ble Nea Radios DAB-sender på Hessdalskjølen satt i drift. Før dette er det montert ei seks meter høy antenne i masta på Kjølen.

Dette er en del av Nea Radios utbygging av den såkalte og senderen formidler DAB-signaler fra flere radiostasjoner. Foruten Nea Radio så kan nå Radio Trondheim, P5 hits Trondheim, Radio Revolt, #247 og NRJ Trondheim tas ned fra Hessdalskjølen.

For å få inn kanalene må det gjøres et nytt søk på DAB-radioen.

I løpet av uka vil også senderen i Tydal bli satt i drift.

Den siste senderen i denne omgang er på Vassfjellet, også der er det ventet å trykke på on-knappen i løpet av neste uke.

Det betyr at sju sendere snart er i drift i Trøndelag. I tillegg er det søkt om tre sendere til, Brekken, Støren og Meråker.

Nå oppfordres lyttere å gi tilbakemelding om lytterforhold fra rundt omkring i kommunen. Gi tilbakemelding på epost til: roros@nearadio.no eller SMS til 2401 kodeord nea.

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE