KrF-Lykke til Stortinget

KrF-Lykke til Stortinget

 

- Vi mangler er politiker fra Sør-Trøndelag på Stortinget som løfter vår kristne og nasjonale kulturarv. Det vil Geirmund Lykke kunne gjøre, sier Inge Hill som har vært leder for nominasjonskomiteen i Sør-Trøndelag KrF.

Nominasjonsmøtet til Sør-Trøndelag KrF som ble avholdt på Stjørdal lørdag nominerte som ventet Geirmund Lykke på første plass på lista til stortingsvalget i 2017. På andre plass ble Karin Bjørkhaug fra Meldal valgt. Tredjeplassen har Marius Andresen (25) fra Trondheim. Nest nederst finner vi Espen Hegge, opprinnelig fra Selbu.

Etter et benkeforslag på møtet ble også Marie Aakre fra Trondheim valgt inn på lista. Som ankermann på 16. plass ble tidligere stortingsrepresentant Øyvind Håbrekke valgt.

Vi mangler er politiker fra Sør-Trøndelag på Stortinget som løfter vår kristne og nasjonale kulturarv. Det vil Geirmund Lykke kunne gjøre, sier Inge Hill som har vært leder for nominasjonskomiteen. Med sin kunnskap om utfordringene i Trøndelag vil Lykke være en god samarbeidspartner og representant for innbyggerne i fylket, sier Hill.

Sør-Trøndelags KrF liste til Stortinget:

Geirmund Lykke, Trondheim

Karin Bakklund Bjørkhaug, Meldal

Marius Andresen, Trondheim

Anna Lina Holm, Melhus

Per Arild Torsen, Rennebu

Astrid Sofie Dalhaug, Malvik

Odd Arne Sakseid, Rissa

Heidi Pawlik Carlson, Oppdal

Thomas Wanjohi, Trondheim

Signhild Storlien Lund, Ørland

Knut Johan Singstad, Hemne

Marie Aakre, Trondheim

Øystein Digre, Midtre Gauldal

Berit Johanne Kapelrud, Trondheim

Espen Agøy Hegge, Trondheim

Øyvind Håbrekke Oslo/Bjugn

Siste nytt i Nyheter

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

 
Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

Pilegrimsrittet 2018 blir høstritt
  • Nyheter

Styret i Pilegrimsrittet har vedtatt at neste års sykkelritt mellom Stugudal og Selbu skal arrangeres lørdag 8. september. Dette er fire uker seinere enn tidligere år. Bakgrunnen er at en etter årets avlysning ønsker å flytte rittet bort fra fellesferien.

Gir 50.000 til skolegang i Gambia
  • Nyheter

Snart reiser Knut Brandstorp fra Røros til Gambia med nærmere 50.000 kroner gitt av folk i Røros-distriktet som skal brukes i kampen mot analfabetisme. I tillegg har han med seg en sang - «The Alfabet Song».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse