Sjokolade fra Selbu og speket geit fra Tynset er noen av representantene for det avisa Dagens næringsliv har kåret til Årets beste julegaver. FOTO: Trøndersk Matfestival"> Årets julegaver?

Årets julegaver?

Årets julegaver?

Sjokolade fra Selbu og speket geit fra Tynset er noen av representantene for det avisa Dagens næringsliv har kåret til Årets beste julegaver. FOTO: Trøndersk Matfestival

Sjokolade fra Selbu og speket geit fra Tynset er noen av representantene for det avisa Dagens næringsliv mener er "Årets beste julegaver".

-Har du Ikke råd til gull og diamanter? Et sjokoladeskrin fra Jentene på Tunet er minst like vakkert som smykker, om enn noe mindre holdbart. Likevel, sjokoladesmykkene tar igjen på smak det de mangler i evig verdi, skriver Dagens Næringsliv.

Også fenalår av kje fra heidrun på Tynset får god omtale. - Etter et trivelig liv i utmark og til fjells, blir geitekjøttet finpusset, massert og tørrsaltet for best mulig smak som fenalår til jul. Legg ved en pakke flatbrød fra Mosbøen gård - det er spesialitetsmerket og smakssatt med rosmarin og norsk salt, skriver DN.

 

Har du julegavetips? Send dem til Nea Radio!

 

 

 

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio øker
  • Nyheter

Snart lytter halvparten av innbyggerne på Nea Radio.

Har nettopp kjøpt seg trøorgel og blir student på deltid neste uke
  • Sommergjesten

Guri Heggem er sommerens siste Sommergjest i Nea Radio.

Nominert til nordisk matpris
  • Nyheter

Neste torsdag kan Røros bli kåret til Nordens Matdestinasjon.

 
Refsethås ble valgt til regionrådsleder
  • Nyheter

Trøndelag Sør har konstituert seg.

Skolestart
  • Nyheter

Holtålen og Røros er blant kommunene der det var første skoledag torsdag.

Første jagerflyger som landet på Røros
  • Nyheter

I juli feiret Røros lufthavn 60 år siden det første passasjerflyet landet på Røros. Ålbyggen Jon Reidar Holte var den første som landet med jagerfly på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse