Åpner ikke i dag

Screenshoot NRK. 

Rørosbanen og Meråkerbanen, som begge er stangt av ras, vil ikke åpnes for trafikk mandag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Rørosbanen er fortsatt stengt mellom Røros og Støren etter at motorvogna sporet av ved Singsås mandag morgen.  NRK Trøndelag melder at strekningen ikke vil åpne i dag. Heller ikke Meråkerbanen, som også er stengt av ras, vil bli ryddet og åpnet for trafikk mandag.

- Det er mye opprydding på stedene, og på Rørosbanen har det gått flere mindre ras over sporet, så det vil ta tid. NSB har innstillt alle togene på Rørosbanen ut dette døgnet, sier presseansvarlig i Jernbaneverket til NRK.

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE