Vant 73.700 kr på radiobingo

Tirsdag kveld vant Monica Gundersen fra Lakselv tilsammen 73.700 kroner på radiobingo. Blokka ble kjøpt på nett.

Tirsdag kveld vant Monica Gundersen fra Lakselv tilsammen 73.700 kroner på radiobingo. Blokka ble kjøpt på nett.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Gundersen spilte bingo sammen med sin mor, Bergljot Granli, som bor i Selbu, men som var på besøk hos sin datter i Lakselv denne tirsdagskvelden.

Gundersen vant også halvparten av kveldens bingorøver ettersom hun også fikk tre-rekker på færrest trekk. Premien var et gavekort på matvarer fra Spar B. Langseth.

Mamma måtte trø til

- Min datter har ikke nerver til å ringe selv, sa mamma når hun ringte inn og skjønte at datteren hadde vunnet storpotten.

Blokka ble kjøpt på internett

- Uten at dette er kvalitetssikret helt, kjenner jeg ikke til at noen har kjøpt bingoblokk på nett og vunnet storpotten noen andre steder, så her skriver vi nok utvilsomt bingohistorie, humrer en meget fornøyd bingovert Stian Elverum.

Prikk inn trerekker på lykketallet

For å få has på storpotter som dette må man få tre-rekker på et lykketall. Denne gang var det om å gjøre å få tre-rekker på ett av to tall, noe Gundersen greide. Tallet var  22. Nå blir det et nytt lykketall, og jackpotten starter neste tirsdag på 5.000 kroner. Om potten ikke går ut, blir den forhøyet med 5.000 kroner neste uke, og sånn fortsetter det helt opp til 70.000 kroner, som er maks.

Nytt lykketall

Det nye lykketallet er den nye vinneren som bestemmer, og fra neste uke gjelder det å få tre-rekker på tallet 29. - Fordi det er bursdagen min, smiler en fornøyd jackpotvinner Monica Gundersen.

Les også historien om bingodamene ved Aursunden: Bingo i tykt og tynt.

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE