Vant 73.700 kr på radiobingo

Vant 73.700 kr på radiobingo

Tirsdag kveld vant Monica Gundersen fra Lakselv tilsammen 73.700 kroner på radiobingo. Blokka ble kjøpt på nett.

Tirsdag kveld vant Monica Gundersen fra Lakselv tilsammen 73.700 kroner på radiobingo. Blokka ble kjøpt på nett.

Gundersen spilte bingo sammen med sin mor, Bergljot Granli, som bor i Selbu, men som var på besøk hos sin datter i Lakselv denne tirsdagskvelden.

Gundersen vant også halvparten av kveldens bingorøver ettersom hun også fikk tre-rekker på færrest trekk. Premien var et gavekort på matvarer fra Spar B. Langseth.

Mamma måtte trø til

- Min datter har ikke nerver til å ringe selv, sa mamma når hun ringte inn og skjønte at datteren hadde vunnet storpotten.

Blokka ble kjøpt på internett

- Uten at dette er kvalitetssikret helt, kjenner jeg ikke til at noen har kjøpt bingoblokk på nett og vunnet storpotten noen andre steder, så her skriver vi nok utvilsomt bingohistorie, humrer en meget fornøyd bingovert Stian Elverum.

Prikk inn trerekker på lykketallet

For å få has på storpotter som dette må man få tre-rekker på et lykketall. Denne gang var det om å gjøre å få tre-rekker på ett av to tall, noe Gundersen greide. Tallet var  22. Nå blir det et nytt lykketall, og jackpotten starter neste tirsdag på 5.000 kroner. Om potten ikke går ut, blir den forhøyet med 5.000 kroner neste uke, og sånn fortsetter det helt opp til 70.000 kroner, som er maks.

Nytt lykketall

Det nye lykketallet er den nye vinneren som bestemmer, og fra neste uke gjelder det å få tre-rekker på tallet 29. - Fordi det er bursdagen min, smiler en fornøyd jackpotvinner Monica Gundersen.

Les også historien om bingodamene ved Aursunden: Bingo i tykt og tynt.

Siste nytt i Nyheter

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

 
Årets første uke med over 2 tonn fangst
  • Nyheter

Sikfisket på Aursunden når nye høyder.

Båndtvang opphevet - men ikke overalt

Mandag 21. august opphører ordinær båndtvang, og hundeeiere kan igjen gå med hunden løs. Bor du derimot i en av landets 192 kommuner som har utvidet sine båndtvangsregler, er det mulig hunden må bruke bånd en stund til. Selbu, Tydal og Holtålen er blant kommunene med utvidet båndtvang.

Mer effektiv skadefelling

Klima- og miljødepartementet går nå inn med støtte til et prosjekt for mer effektiv skadefelling av rovvilt i Hedmark. Seks kommuner har gått sammen for å gjøre skadefellingslag mer profesjonelle, skadefelling av rovvilt mer effektiv og for å styrke beitenæringa i Hedmark.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse