Vant 73.700 kr på radiobingo

Vant 73.700 kr på radiobingo

Tirsdag kveld vant Monica Gundersen fra Lakselv tilsammen 73.700 kroner på radiobingo. Blokka ble kjøpt på nett.

Tirsdag kveld vant Monica Gundersen fra Lakselv tilsammen 73.700 kroner på radiobingo. Blokka ble kjøpt på nett.

Gundersen spilte bingo sammen med sin mor, Bergljot Granli, som bor i Selbu, men som var på besøk hos sin datter i Lakselv denne tirsdagskvelden.

Gundersen vant også halvparten av kveldens bingorøver ettersom hun også fikk tre-rekker på færrest trekk. Premien var et gavekort på matvarer fra Spar B. Langseth.

Mamma måtte trø til

- Min datter har ikke nerver til å ringe selv, sa mamma når hun ringte inn og skjønte at datteren hadde vunnet storpotten.

Blokka ble kjøpt på internett

- Uten at dette er kvalitetssikret helt, kjenner jeg ikke til at noen har kjøpt bingoblokk på nett og vunnet storpotten noen andre steder, så her skriver vi nok utvilsomt bingohistorie, humrer en meget fornøyd bingovert Stian Elverum.

Prikk inn trerekker på lykketallet

For å få has på storpotter som dette må man få tre-rekker på et lykketall. Denne gang var det om å gjøre å få tre-rekker på ett av to tall, noe Gundersen greide. Tallet var  22. Nå blir det et nytt lykketall, og jackpotten starter neste tirsdag på 5.000 kroner. Om potten ikke går ut, blir den forhøyet med 5.000 kroner neste uke, og sånn fortsetter det helt opp til 70.000 kroner, som er maks.

Nytt lykketall

Det nye lykketallet er den nye vinneren som bestemmer, og fra neste uke gjelder det å få tre-rekker på tallet 29. - Fordi det er bursdagen min, smiler en fornøyd jackpotvinner Monica Gundersen.

Les også historien om bingodamene ved Aursunden: Bingo i tykt og tynt.

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse