NORSKOG ba i går Klima- og miljødepartementet departementet vurdere om skaden ulvebestanden påfører jaktretten gir grunnlag for lisensfelling."> NORSKOG klager

NORSKOG klager

NORSKOG klager

NORSKOG ba i går Klima- og miljødepartementet departementet vurdere om skaden ulvebestanden påfører jaktretten gir grunnlag for lisensfelling.

NORSKOG klager til Klima- og miljødepartementet.

I den opprinnelige klagen, der NORSKOG ba om økt felling av ulv, begrunnet organisasjonen dette med den skade ulven påfører jaktretten. Dette aspektet er imidlertid ikke besvart av departementet, og NORSKOG har sendt ny klage der de ber om et tilsvar på dette punktet.

-Norske myndigheter velger å se bort fra skade på jaktretten som grunnlag for felling av ulv, noe som avviker fra de juridiske tolkninger i Sverige og Finland, hevder NORSKOG.

Siste nytt i Nyheter

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

 
Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse