NORSKOG ba i går Klima- og miljødepartementet departementet vurdere om skaden ulvebestanden påfører jaktretten gir grunnlag for lisensfelling."> NORSKOG klager

NORSKOG klager

NORSKOG klager

NORSKOG ba i går Klima- og miljødepartementet departementet vurdere om skaden ulvebestanden påfører jaktretten gir grunnlag for lisensfelling.

NORSKOG klager til Klima- og miljødepartementet.

I den opprinnelige klagen, der NORSKOG ba om økt felling av ulv, begrunnet organisasjonen dette med den skade ulven påfører jaktretten. Dette aspektet er imidlertid ikke besvart av departementet, og NORSKOG har sendt ny klage der de ber om et tilsvar på dette punktet.

-Norske myndigheter velger å se bort fra skade på jaktretten som grunnlag for felling av ulv, noe som avviker fra de juridiske tolkninger i Sverige og Finland, hevder NORSKOG.

Siste nytt i Nyheter

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

 
Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

Rørosbanen 140 år
  • Nyheter

Nea Radio sendte direkte fra Pakkhuset på Røros.

Ny politikontakt i Selbu og Tydal
  • Nyheter

Tonje Aas var sammen med Maren Kristine Johansen landets første politikontakter da ordninga ble etablert i fjor. Nå er Tonje politikontakt for Selbu og Tydal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse