Rørosbanken investerer for framtida

Rørosbanken investerer for framtida

TAR GREP: Administrerende banksjef Even Kokkvoll i Rørosbanken sier at den 174 år gamle banken skal fortsette å vokse, og da er det nødvendig å investere. Foto: Marit Manfredsdotter.

Færre og færre bruker kontanter, men Rørosbanken satser penger i en banksone med uttaksautomat der kunder kan betjene seg sjøl.

Færre og færre bruker kontanter, men Rørosbanken satser penger i en banksone med uttaksautomat der kunder kan betjene seg sjøl.

Ombyggingen, som snart er gjennomført ved Rørosbanken, vil innebære at daglige banktjenester ved kundesenteret flytter tilbake inn i banklokalene igjen etter ei tid i eksil rett over gata. Også køene inn i  Stengelveta er snart en saga blott.

- Rørosbanken skal fortsette å vokse, og vi tror at kontanter i flere år til vil være viktig for våre kunder. Derfor samler vi våre uttaksautomater i en banksone i Rørosbankens entré, sier administrerende banksjef Even Kokkvoll:

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE