Rørosbanken investerer for framtida

Rørosbanken investerer for framtida

TAR GREP: Administrerende banksjef Even Kokkvoll i Rørosbanken sier at den 174 år gamle banken skal fortsette å vokse, og da er det nødvendig å investere. Foto: Marit Manfredsdotter.

Færre og færre bruker kontanter, men Rørosbanken satser penger i en banksone med uttaksautomat der kunder kan betjene seg sjøl.

Færre og færre bruker kontanter, men Rørosbanken satser penger i en banksone med uttaksautomat der kunder kan betjene seg sjøl.

Ombyggingen, som snart er gjennomført ved Rørosbanken, vil innebære at daglige banktjenester ved kundesenteret flytter tilbake inn i banklokalene igjen etter ei tid i eksil rett over gata. Også køene inn i  Stengelveta er snart en saga blott.

- Rørosbanken skal fortsette å vokse, og vi tror at kontanter i flere år til vil være viktig for våre kunder. Derfor samler vi våre uttaksautomater i en banksone i Rørosbankens entré, sier administrerende banksjef Even Kokkvoll:

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse