Røros Vekst AS selger sine aksjer i Rørosbaker'n Eiendom AS

Familien Lien kjøper samtlige aksjer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding fra Røros Vekst og Rørosbaker'n står det at aksjene kjøpes av Rørosbaker'n Holding AS som eies av familien Lien, og som dermed har full kontroll på hele virksomheten, fra produksjon til lokaler og eiendom.

Rørosbaker'n drev i mange år sin virksomhet fra Veksthuset Røros. Virksomheten vokste etter hvert ut av lokalene, og etter lengre tid på leting etter nye lokaler ble det besluttet å bygge nytt i Gjøsvika. Den gang var ikke Rørosbaker'n i stand til å realisere et nytt bygg på egenhånd. Høsten 2013 ble Rørosbaker'n Eiendom stiftet med Røros Vekst og Rørosbaker'n som aksjonærer, med eierandeler på henholdsvis 52,5 prosent og 47,5 prosent.

Et topp moderne bygg sto ferdig sommeren 2014, tilpasset Rørosbaker'n sin produksjon, og som satte selskapet istand til å møte den voksende etterspørselen etter deres produkter.

For Røros Vekst representerer en sådan investering en viss risiko. Et bygg spesialtilpasset kun en leietager. Historien har senere vist at dette er en suksesshistorie og et vellykket engasjement for Røros Vekst AS sin del. Det har ligget i kortene at Rørosbaker'n skulle kunne ta over Røros Vekst sine aksjer når tiden var moden og økonomien tilsa det. At Røros Vekst nå trekker seg ut er helt i tråd med selskapets målsettinger.

Røros Vekst AS er et eiendomsselskap som alene, gjennom datterselskaper eller i samarbeid med andre aktører erverver, bygger, utvikler og driver utleie av næringseiendommer.

Gjennom sin virksomhet vil Røros Vekst AS 

Bidra til næringsutvikling, vekst og nye arbeidsplasser i Rørosregionen gjennom investering i og utvikling av næringseiendommer.

Samarbeide med andre investorer for å realisere større prosjekter.

Være en langsiktig investor med normalt krav til avkastning på kapitalen.

Forvalte og drifte næringsbygg.

Være en synlig og respektert samfunnsaktør.

Røros Vekst sin policy er å fremstå som en seriøs, kompetent, solid og resultatorientert aktør som tilbyr konkurransedyktige leiebetingelser og som over tid viser resultater og økonomi som gjør det mulig å hente ny kapital og investere i nye prosjekter.

 

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Nesjøen jubilerte

Nesjøen jubilerte

I år er det 50 år siden Nesjøen ble vedtatt oppdemt og 40 år siden Nesjø Båtutleie ble etablert.

Savnet Shetland Sheepdog

Savnet Shetland Sheepdog

Waldo, en 5 år gammel Shetland Sheepdog, er savnet fra Søosen i Holtålen.

Verdig markering av 22. juli

Verdig markering av 22. juli

Det ble en vakker markering av årsdagen for 22. juli-massakren i Hommelvik, en av fire kommuner i Trøndelag som hadde et slikt arrangement i år.

DAB og FM tilbake

DAB og FM tilbake

DAB og FM fra Henvola er på lufta igjen.

Nettet er tilbake i Stuggudal

Nettet er tilbake i Stuggudal

Like før klokka 22.30 lørdag kveld, fikk Telia på plass nettet i Stugudal. Internett hadde da vært nede i store deler av Selbu og Tydal det meste av dagen.

Røykutvikling i Brekken

Røykutvikling i Brekken

Brenning av gress var årsak til røykutviklingen i Brekken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...