Røros Vekst AS selger sine aksjer i Rørosbaker'n Eiendom AS

Røros Vekst AS selger sine aksjer i Rørosbaker'n Eiendom AS

 

Familien Lien kjøper samtlige aksjer.

I en pressemelding fra Røros Vekst og Rørosbaker'n står det at aksjene kjøpes av Rørosbaker'n Holding AS som eies av familien Lien, og som dermed har full kontroll på hele virksomheten, fra produksjon til lokaler og eiendom.

Rørosbaker'n drev i mange år sin virksomhet fra Veksthuset Røros. Virksomheten vokste etter hvert ut av lokalene, og etter lengre tid på leting etter nye lokaler ble det besluttet å bygge nytt i Gjøsvika. Den gang var ikke Rørosbaker'n i stand til å realisere et nytt bygg på egenhånd. Høsten 2013 ble Rørosbaker'n Eiendom stiftet med Røros Vekst og Rørosbaker'n som aksjonærer, med eierandeler på henholdsvis 52,5 prosent og 47,5 prosent.

Et topp moderne bygg sto ferdig sommeren 2014, tilpasset Rørosbaker'n sin produksjon, og som satte selskapet istand til å møte den voksende etterspørselen etter deres produkter.

For Røros Vekst representerer en sådan investering en viss risiko. Et bygg spesialtilpasset kun en leietager. Historien har senere vist at dette er en suksesshistorie og et vellykket engasjement for Røros Vekst AS sin del. Det har ligget i kortene at Rørosbaker'n skulle kunne ta over Røros Vekst sine aksjer når tiden var moden og økonomien tilsa det. At Røros Vekst nå trekker seg ut er helt i tråd med selskapets målsettinger.

Røros Vekst AS er et eiendomsselskap som alene, gjennom datterselskaper eller i samarbeid med andre aktører erverver, bygger, utvikler og driver utleie av næringseiendommer.

Gjennom sin virksomhet vil Røros Vekst AS 

Bidra til næringsutvikling, vekst og nye arbeidsplasser i Rørosregionen gjennom investering i og utvikling av næringseiendommer.

Samarbeide med andre investorer for å realisere større prosjekter.

Være en langsiktig investor med normalt krav til avkastning på kapitalen.

Forvalte og drifte næringsbygg.

Være en synlig og respektert samfunnsaktør.

Røros Vekst sin policy er å fremstå som en seriøs, kompetent, solid og resultatorientert aktør som tilbyr konkurransedyktige leiebetingelser og som over tid viser resultater og økonomi som gjør det mulig å hente ny kapital og investere i nye prosjekter.

 

Siste nytt i Nyheter

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

 
Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

Pilegrimsrittet 2018 blir høstritt
  • Nyheter

Styret i Pilegrimsrittet har vedtatt at neste års sykkelritt mellom Stugudal og Selbu skal arrangeres lørdag 8. september. Dette er fire uker seinere enn tidligere år. Bakgrunnen er at en etter årets avlysning ønsker å flytte rittet bort fra fellesferien.

Gir 50.000 til skolegang i Gambia
  • Nyheter

Snart reiser Knut Brandstorp fra Røros til Gambia med nærmere 50.000 kroner gitt av folk i Røros-distriktet som skal brukes i kampen mot analfabetisme. I tillegg har han med seg en sang - «The Alfabet Song».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse