Røros Auto retter opp

Foto: www.lokalradio.no

Fikset feilen med ny SMS.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Røros Auto er kjent for å rette opp ulike skader som har skjedd og tar også ansvar og retter opp feilen som stod i en SMS som ble sendt ut til kundene denne uken.

Der ble det opplyst at FM-nettet stenger om to måneder og at kjøp av DAB-radio eller adapter var eneste mulighet for fortsatt å kunne høre radio.

Dette er feil og daglig leder i lokalradioforbundet, Pål Lomeland, sa til Nea Radio mandag at det er mye feilinformasjon ute å går.

Se bildet større

Denne meldingen tikket inn på mobiltelefonene til Røros Autos kunder tirsdag.

Atle Fæmundshytten fra Røros Auto lovet å rette opp feilen og tirsdag formiddag kom det en ny sms - denne gangen med klar beskjed om at kun de riksdekkende kanalene stenges. De fleste lokalradioene fortsetter også på FM.

Kan bli dyrt

Lokalradioforbundet skriver på sine nettsider at det å bytte ut en bilradio fra FM til DAB kan bli svært dyrt, opp mot 18 000 kroner ifølge en artikkel på nrk.no, som har snakket med kundeveileder Bjørnar Lie på bilverkstedet Flygt Bil i Bodø

- I moderne biler der radioen er en del av bilens interiør, så kreves det en større jobb om man ønsker å få byttet ut hele radioen. En skal ha alt fra rattstyring, navigasjon og ryggekamera til å fungere etter en slik utskifting. Med deler og alt, blir det fort dyrt. Opp mot 17.000 til 18.000 kroner, avhengig av utstyret, sier Lie.

 

LES OGSÅ:

 

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7467

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ta hensyn til rein i påska!
  • Nyheter

Skal du på fjellet i påska? Da er det fint om du tar hensyn til tamrein og villreinen, oppfordrer Fylkesmannen i Trøndelag.

Spritsmuglere stanset på Vauldalen
  • Nyheter

Tre biler med stjålne skilter stanset med med tusenvis av liter øl og sprit.

Hele Norges helsesøster besøkte Holtålen

Fredag var Tale Maria Krohn Engvik på Hov skole i Holtålen. Der snakket hun om alt fra mensen til dickpics.

 
Floka
  • Floka

Acer, Listhaug, påske og ulike sittestillinger på do var blant ukas tema.

Et skritt nærmere ny Vikhammer Ungdomsskole

Torsdag fattet utvalg for Oppvekst og Kultur (OPKU) vedtak om romprogram for ny Vikhammer ungdomsskole med kulturdel, saken går nå videre til Formannskap og Kommunestyre for endelige vedtak.

Samler tomflasker til klassetur
  • Røros / Holtålen

9. trinn ved Hov skole i Ålen håper panteflasker vil føre til utenlandstur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE