Røros Auto retter opp

Røros Auto retter opp

Foto: www.lokalradio.no

Fikset feilen med ny SMS.

Røros Auto er kjent for å rette opp ulike skader som har skjedd og tar også ansvar og retter opp feilen som stod i en SMS som ble sendt ut til kundene denne uken.

Der ble det opplyst at FM-nettet stenger om to måneder og at kjøp av DAB-radio eller adapter var eneste mulighet for fortsatt å kunne høre radio.

Dette er feil og daglig leder i lokalradioforbundet, Pål Lomeland, sa til Nea Radio mandag at det er mye feilinformasjon ute å går.

Se bildet større

Denne meldingen tikket inn på mobiltelefonene til Røros Autos kunder tirsdag.

Atle Fæmundshytten fra Røros Auto lovet å rette opp feilen og tirsdag formiddag kom det en ny sms - denne gangen med klar beskjed om at kun de riksdekkende kanalene stenges. De fleste lokalradioene fortsetter også på FM.

Kan bli dyrt

Lokalradioforbundet skriver på sine nettsider at det å bytte ut en bilradio fra FM til DAB kan bli svært dyrt, opp mot 18 000 kroner ifølge en artikkel på nrk.no, som har snakket med kundeveileder Bjørnar Lie på bilverkstedet Flygt Bil i Bodø

- I moderne biler der radioen er en del av bilens interiør, så kreves det en større jobb om man ønsker å få byttet ut hele radioen. En skal ha alt fra rattstyring, navigasjon og ryggekamera til å fungere etter en slik utskifting. Med deler og alt, blir det fort dyrt. Opp mot 17.000 til 18.000 kroner, avhengig av utstyret, sier Lie.

 

LES OGSÅ:

 

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7467

 

 

Siste nytt i Nyheter

Fullt på hotellet i jula
  • Adventskalenderen

– Vi har fullt hus i jula, sier direktør Terje Lysholm ved Røros Hotell.

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

 
Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Julekalender
  • Julekalender

XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE