Røros Auto retter opp

Røros Auto retter opp

Foto: www.lokalradio.no

Fikset feilen med ny SMS.

Røros Auto er kjent for å rette opp ulike skader som har skjedd og tar også ansvar og retter opp feilen som stod i en SMS som ble sendt ut til kundene denne uken.

Der ble det opplyst at FM-nettet stenger om to måneder og at kjøp av DAB-radio eller adapter var eneste mulighet for fortsatt å kunne høre radio.

Dette er feil og daglig leder i lokalradioforbundet, Pål Lomeland, sa til Nea Radio mandag at det er mye feilinformasjon ute å går.

Se bildet større

Denne meldingen tikket inn på mobiltelefonene til Røros Autos kunder tirsdag.

Atle Fæmundshytten fra Røros Auto lovet å rette opp feilen og tirsdag formiddag kom det en ny sms - denne gangen med klar beskjed om at kun de riksdekkende kanalene stenges. De fleste lokalradioene fortsetter også på FM.

Kan bli dyrt

Lokalradioforbundet skriver på sine nettsider at det å bytte ut en bilradio fra FM til DAB kan bli svært dyrt, opp mot 18 000 kroner ifølge en artikkel på nrk.no, som har snakket med kundeveileder Bjørnar Lie på bilverkstedet Flygt Bil i Bodø

- I moderne biler der radioen er en del av bilens interiør, så kreves det en større jobb om man ønsker å få byttet ut hele radioen. En skal ha alt fra rattstyring, navigasjon og ryggekamera til å fungere etter en slik utskifting. Med deler og alt, blir det fort dyrt. Opp mot 17.000 til 18.000 kroner, avhengig av utstyret, sier Lie.

 

LES OGSÅ:

 

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7467

 

 

Siste nytt i Nyheter

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

Årets første uke med over 2 tonn fangst
  • Nyheter

Sikfisket på Aursunden når nye høyder.

Båndtvang opphevet - men ikke overalt

Mandag 21. august opphører ordinær båndtvang, og hundeeiere kan igjen gå med hunden løs. Bor du derimot i en av landets 192 kommuner som har utvidet sine båndtvangsregler, er det mulig hunden må bruke bånd en stund til. Selbu, Tydal og Holtålen er blant kommunene med utvidet båndtvang.

 
Mer effektiv skadefelling

Klima- og miljødepartementet går nå inn med støtte til et prosjekt for mer effektiv skadefelling av rovvilt i Hedmark. Seks kommuner har gått sammen for å gjøre skadefellingslag mer profesjonelle, skadefelling av rovvilt mer effektiv og for å styrke beitenæringa i Hedmark.

Bredbåndet tilbake i Holtålen
  • Nyheter

Feil på strømnettet ødela for internett.

Holtålen uten bredbånd - igjen
  • Nyheter

Gauldal IKT sliter etter flere feil på strømnettet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse