Røros Auto retter opp

Røros Auto retter opp

Foto: www.lokalradio.no

Fikset feilen med ny SMS.

Røros Auto er kjent for å rette opp ulike skader som har skjedd og tar også ansvar og retter opp feilen som stod i en SMS som ble sendt ut til kundene denne uken.

Der ble det opplyst at FM-nettet stenger om to måneder og at kjøp av DAB-radio eller adapter var eneste mulighet for fortsatt å kunne høre radio.

Dette er feil og daglig leder i lokalradioforbundet, Pål Lomeland, sa til Nea Radio mandag at det er mye feilinformasjon ute å går.

Se bildet større

Denne meldingen tikket inn på mobiltelefonene til Røros Autos kunder tirsdag.

Atle Fæmundshytten fra Røros Auto lovet å rette opp feilen og tirsdag formiddag kom det en ny sms - denne gangen med klar beskjed om at kun de riksdekkende kanalene stenges. De fleste lokalradioene fortsetter også på FM.

Kan bli dyrt

Lokalradioforbundet skriver på sine nettsider at det å bytte ut en bilradio fra FM til DAB kan bli svært dyrt, opp mot 18 000 kroner ifølge en artikkel på nrk.no, som har snakket med kundeveileder Bjørnar Lie på bilverkstedet Flygt Bil i Bodø

- I moderne biler der radioen er en del av bilens interiør, så kreves det en større jobb om man ønsker å få byttet ut hele radioen. En skal ha alt fra rattstyring, navigasjon og ryggekamera til å fungere etter en slik utskifting. Med deler og alt, blir det fort dyrt. Opp mot 17.000 til 18.000 kroner, avhengig av utstyret, sier Lie.

 

LES OGSÅ:

 

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7467

 

 

Siste nytt i Nyheter

313 millioner i pressestøtte fordelt
  • Nyheter

157 aviser deler i 2017 på 313 millioner kroner i produksjonstilskudd som skal bidra til nyhets- og aktualitetsmangfold over hele landet. “Alvdal Midt i Væla” er den første lokale nettavis blant støttemottakerne. Lokalradioene har heller ikke denne gangen kommet med på lista.

Direkte - kommunestyremøte i Selbu
  • Direkte

Følg kommunestyremøtet i Selbu direkte her fra kl 19:30

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

 
Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse