Pluss i Ålen Skisenter

Foto: Per Magne Moan

Og årets sesong har startet enda tidligere og bedre.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Formannskapet på besøk i Ålen Skisenter. Fra venstre: Daglig leder Håvard Sødal, ordfører Jan Håvard Refsethås (SP), Elise Engesvold Grønli (SV), Bjørg Helene Skjerdingstad (SP), Tore Børresen (AP), rådmann Marius Jermstad og Torbjørn Wolden (AP). Foto: Per Magne Moan.

Det er ikke hver sesong Ålen Skisenter kan vise til pluss i regnskapet, men 2016 vil gi et overskudd. Det sier  daglig leder i Ålen Aktivum, Håvard Sørdal.

Selv om fjoråret startet relativt sent da snøen ikke kom før i slutten av januar, så ble det en vellykket vinter i anlegget.

I år var det langt tidligere sesongstart og mye snø allerede før jul, så alt skulle ligge til rette for en enda bedre sesong.

Tirsdag var formannskapet i Holtålen på besøk i skisenteret for å få en liten statusrapport. Og det var mye optimisme i det daglig leder la fram:

Siste nytt i Nyheter

Påskehare i Tydal
  • Nyheter

Tydal kommunes påskehare gjemmer påskeegg rundt omkring i kommunen. Nå kan alle delta i jakten på påskeeggene - i hele påska!

Tydal stenger scooterløyper
  • Nyheter

Rekreasjons- og isfiskeløypene til Essand og Nesjøen i Tydal blir stengt lørdag og søndag.

Motorferdsel-støtte fra Selbu
  • Nyheter

Senterpartiets forslag om å endre forskriften for motorferdsel i utmark og islagt vassdrag får bred politisk støtte fra Selbu.

 
Fredag er påskas store bulkedag
  • PÅSKE

Fredag før påskeuka er den store utfartsdagen. I fjor ble det meldt inn 1300 bilskader på denne dagen.

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE