Pluss i Ålen Skisenter

Pluss i Ålen Skisenter

Foto: Per Magne Moan

Og årets sesong har startet enda tidligere og bedre.

Se bildet større

Formannskapet på besøk i Ålen Skisenter. Fra venstre: Daglig leder Håvard Sødal, ordfører Jan Håvard Refsethås (SP), Elise Engesvold Grønli (SV), Bjørg Helene Skjerdingstad (SP), Tore Børresen (AP), rådmann Marius Jermstad og Torbjørn Wolden (AP). Foto: Per Magne Moan.

Det er ikke hver sesong Ålen Skisenter kan vise til pluss i regnskapet, men 2016 vil gi et overskudd. Det sier  daglig leder i Ålen Aktivum, Håvard Sørdal.

Selv om fjoråret startet relativt sent da snøen ikke kom før i slutten av januar, så ble det en vellykket vinter i anlegget.

I år var det langt tidligere sesongstart og mye snø allerede før jul, så alt skulle ligge til rette for en enda bedre sesong.

Tirsdag var formannskapet i Holtålen på besøk i skisenteret for å få en liten statusrapport. Og det var mye optimisme i det daglig leder la fram:

Siste nytt i Nyheter

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

 
Nå starter utbyggingen av Rørosmeieriet
  • Nyheter

Men først skal mye rives.

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

TV-aksjonen til Unicef

«Hvert barn er en mulighet» er navnet på årets TV-aksjon som skal gi barn i krigsrammede områder mulighet til skolegang.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse