Pluss i Ålen Skisenter

Pluss i Ålen Skisenter

Foto: Per Magne Moan

Og årets sesong har startet enda tidligere og bedre.

Se bildet større

Formannskapet på besøk i Ålen Skisenter. Fra venstre: Daglig leder Håvard Sødal, ordfører Jan Håvard Refsethås (SP), Elise Engesvold Grønli (SV), Bjørg Helene Skjerdingstad (SP), Tore Børresen (AP), rådmann Marius Jermstad og Torbjørn Wolden (AP). Foto: Per Magne Moan.

Det er ikke hver sesong Ålen Skisenter kan vise til pluss i regnskapet, men 2016 vil gi et overskudd. Det sier  daglig leder i Ålen Aktivum, Håvard Sørdal.

Selv om fjoråret startet relativt sent da snøen ikke kom før i slutten av januar, så ble det en vellykket vinter i anlegget.

I år var det langt tidligere sesongstart og mye snø allerede før jul, så alt skulle ligge til rette for en enda bedre sesong.

Tirsdag var formannskapet i Holtålen på besøk i skisenteret for å få en liten statusrapport. Og det var mye optimisme i det daglig leder la fram:

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE