Pluss i Ålen Skisenter

Pluss i Ålen Skisenter

Foto: Per Magne Moan

Og årets sesong har startet enda tidligere og bedre.

Se bildet større

Formannskapet på besøk i Ålen Skisenter. Fra venstre: Daglig leder Håvard Sødal, ordfører Jan Håvard Refsethås (SP), Elise Engesvold Grønli (SV), Bjørg Helene Skjerdingstad (SP), Tore Børresen (AP), rådmann Marius Jermstad og Torbjørn Wolden (AP). Foto: Per Magne Moan.

Det er ikke hver sesong Ålen Skisenter kan vise til pluss i regnskapet, men 2016 vil gi et overskudd. Det sier  daglig leder i Ålen Aktivum, Håvard Sørdal.

Selv om fjoråret startet relativt sent da snøen ikke kom før i slutten av januar, så ble det en vellykket vinter i anlegget.

I år var det langt tidligere sesongstart og mye snø allerede før jul, så alt skulle ligge til rette for en enda bedre sesong.

Tirsdag var formannskapet i Holtålen på besøk i skisenteret for å få en liten statusrapport. Og det var mye optimisme i det daglig leder la fram:

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse