Pen trafikkvekst ved Røros lufthavn

Pen trafikkvekst ved Røros lufthavn

Gudbrand Rognes er godt fornøyd med flytallene til og fra Røros i oktober og hittil i år. Foto: Nils Kåre Nesvold

1782 passasjerer reiste via Røros lufthavn i oktober. Det er en vekst på 9,5 prosent sammenlignet med oktober i fjor.

1782 passasjerer reiste via Røros lufthavn i oktober. Det er en vekst på 9,5 prosent sammenlignet med oktober i fjor.

For året som helhet til og med oktober har 17.003 reist over lufthavna. Det er vekst på 1,9 prosent målt mot samme periode i 2015.

- Vi styrer stødig mot målet, som er å passere 20.000 passasjerer. Reiselivet melder om suksess med å tiltrekke seg mindre grupper til regionen. Flytilbudet til og fra lufthavna er av stor viktighet for disse kundene. Imidlertid har regulariteten vært dårligere i oktober i 2016 målt mot fjoråret, vi jobber mot Widerøe for å få et enda bedre og mer pålitelig tilbud, sier lufthavnsjef ved Røros lufthavn, Gudbrand Rognes.  

Han nevner også en svært pen aktivitet på andre flyginger med en økning på 53 prosent mot oktober i fjor. Endringen skyldes økt trafikk hos Rørosfly AS.

Siste nytt i Nyheter

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

 
Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse