Overveldende oppslutning om gaver til Frelsesarmeen

Overveldende oppslutning om gaver til Frelsesarmeen

MANGE GAVER: Major Jorunn Mikalsen foran noen av gavene. Foto Elin Viken

Enorm respons på julegaver til Frelsesarmeen.

Gode krefter har tatt initiativ for å samle inn julegaver til trengende på Røros. Over 300 pakker har kommet inn til Frelsesarmeens julegryte på Domus. Nå trenger de hjelp får å få gitt bort gavene.

Den tradisjonelle julegryta har i år fått selskap av et juletre. Her kan folk som gjerne vil gi pakker til de som ikke har så mange, la Frelsesarmeen gi disse videre. Røros Handelstandsforening, Fjell-Ljom og Domus har tatt initiativet til at butikker selv kan legge pakker under treet. Butikkene har også oppfordret sine kunder til å legge gaver dit.

- Vi har hatt en overveldende respons. Sist jeg telte, hadde fått inn  vi over 300 pakker. Dette er et antall vi ikke hadde sett for oss da vi satte i gang prosjektet. Nå har vi en utfordring med å finne riktige mottakere av alle disse gavene, sier major Jorunn Mikalsen i Frelsesarmeen Røros.

Med få dager igjen til julaften vil hun gjerne få litt hjelp til å finne mottakere, sånn at pakkene ligger under mange trær på julaften.

- Om du kjenner noen eller selv har det litt trangt før jul, ta gjerne kontakt på telefon 72 41 13 17 så fordeler vi ut gavene. Alle gaver vi har fått inn er merket slik at det er enkelt å gi de bort. På merkelappene står det hvilken alder og kjønn gaven passer til. Disse kan man jo selv bytte ut før den havner under treet, sier major Mikalsen.

Også i år blir det julaften i Peder Hiortgata på Røros. Domus spanderer maten og Jorunn og hennes frivillige står for bevertningen. Alle som vil kan komme.

- Dette er en hyggelig tradisjon vi har hatt på Røros i mange år. Rundt 20 stykker er her i mange timer.  Vi spiser god mat og deler julens glade budskap sammen, legger majoren til som gleder seg stort.

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse