Øker kapasiteten til martnaen

EKSTRA RUTE:  Widerøe regner med fulle fly. Foto: Per Magne Moan.

Widerøe setter opp ekstra rute under Rørosmartnaen 2017.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

På bakgrunn av lokalt initiativ og press samt erfaringer fra tidligere år - øker Widerøe setekapasiteten under Rørosmartnan 2017.

Widerøe setter opp en ekstra rotasjon søndag 26. februar, med ankomst Røros kl. 12.30 og avgang kl. 12.45. Ettermiddagsavgangen samme dag er så godt som fullbooket, og ved å sette opp et ekstra fly i god tid håper en å kunne møte folks behov for rask og effektiv transport til og fra regionen.

Det er godt å se at flyselskapet er kundeorienterte. Vi er svært tilfredse med Widerøe sitt grep, og har tro på at ekstraavgangen med 39 seter får svært godt belegg, sier flyplassjef Gudbrand Rognes i en pressemelding.

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE