Ny bryggerimester på Røros

Fra venstre: Jørgen Langeng, Frank Nordvik og Jones Mikkelsen.

Jones Mikkelsen skal styre humle og malt framover.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Jones Mikkelsen er ansatt som ny bryggerimester i Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk.

Han har tidligere jobbet som kjøkkensjef på Vertshuset Røros og under hans ledelse ble Vertshuset kjent for å være en av de beste restaurantene i Norge med beliggenhet utenfor Oslo.

Daglig leder i Røros F&B Group, Frank Nordvik sier at Jones er kjent for sin kreativitet og unike smakssanser. Han har vært med Røros bryggeri og Mineralvannfabrikk siden oppstarten av Mikrobryggeriet i Ramkjelleren på Vertshuset i 2009. Jones har siden den gangen vært viktig i satsningen og utviklingen av øl hos firmaet. Han ble ansatt som assisterende bryggerisjef hos Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk sommeren 2016.

«Smak og gode kombinasjoner har alltid vært viktig for meg. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som bryggerimester. Sammen med en dyktig gjeng skal vi fortsatt produsere og utvikle nytt og spennende kvalitetsøl fra Røros», forteller den nyansatte bryggerimesteren.

Jørgen Langeng tiltrer stillingen som assisterende bryggerisjef. Jørgen arbeider i tillegg som kvalitetsansvarlig og produktsjef for bærproduktene under brandet «Terroir Røros».

Fra øl til mjølk

Mikkelsen tar over jobben etter Lars Eric Granqvist, som starter i ny salgsjobb hos vår samarbeidspartner Rørosmeieriet.

– Lars Eric har vært med Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk siden 2009 og har vært en viktig brikke i Røros F&B sin satsning på brus, øl, egg og bærprodukter. Vi er glade for at han fortsatt blir i «Rørosmat-familien» og at vi slik sett fortsatt vil kunne benytte hverandres kompetanse, sier Frank Norvik.

Godt samarbeid

– Rørosmeieriet og Røros F&B Group har over lengre tid hatt et godt samarbeid. I dag jobber vi med å utvikle samarbeidet rundt håndplukkede bær i Røros-traktene igjennom brandet «Terroir Røros». Et godt samarbeid og organisert bær-mottak kan sikre Rørosmeieriet sikker og trygg tilgang på økologiske bær i fra denne regionen, sier Nordvik.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

«Trygt hjem for en 50-lapp» i hele fylket

Fylkestinget vedtok denne uka å sende en bestilling til Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune om at ordningen «Trygt hjem for en 50-lapp» utvides til å gjelde hele Trøndelag. Det skriver Senterpartiet i ei pressemelding.

1. mai på Røros
  • Nyheter

Fortsetter med demonstrasjonstog i Bergstaden også i år.

Skal starte utdanning i lokalmatproduksjon på Røros

Med forbehold om godkjenning fra NOKUT kan du fra høsten av starte utdanning i lokalmatproduksjon på Røros.

 
Antall tunge motorsykler øker kraftig
  • Nyheter

Med våren kommer trekkfuglene og motorsyklistene. Motorsykkelsesongen er i gang, og bilistene må igjen dele veien med brummende tohjulinger. Å se ett lys i speilet er et sikkert vårtegn.

Designnominasjoner til Røros, Melhus og Trondheim
  • Nyheter

Espen Voll fra Trondheim, Sigurd Resell fra Melhus og Flokk, med fabrikk i Røros, er nominert til forskjellige bransjepriser under Innovasjonskraft 2018.

Rekordmange lærere får videreutdanning
  • Nyheter

Til høsten får 606 trønderske lærere videreutdanning. - Gode lærere med solid og oppdatert kunnskap er nøkkelen til at elevene skal lære mer, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE