Leter etter bassgitartyv

– Røros lensmannskontor etterlyser vitner etter at en bassgitar forsvant i et hus i Kjerkgata på Røros søndag kveld, sier politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros lensmannskontor.

Politiet ønsker opplysninger fra vitner som kan ha sett personer i Røros sentrum som har båret på en bassgitar.

Søndag mellom klokka 18 og 19 har uvedkommende tatt seg inn i et hus i Kjerkgata på Røros.

– Der har vedkommende stjålet en elektrisk bass-gitar som stod i gangen rett innenfor ytterdøra. Bass-gitaren lå i et sort futteral. Politiet er interessert i opplysninger fra vitner som kan ha sett personer i Røros sentrum som har båret på, eller hatt på ryggen et slik futteral. Ta kontakt med Røros lensmannskontor på 47 97 97 24, sier politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros lensmannskontor.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Lars Sollie spiller under hele Rørosmartnan

En av martnas mange artister besøkte Nea Radio i mellom spilleoppdragene.

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

 
Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE