Leter etter bassgitartyv

Leter etter bassgitartyv

– Røros lensmannskontor etterlyser vitner etter at en bassgitar forsvant i et hus i Kjerkgata på Røros søndag kveld, sier politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros lensmannskontor.

Politiet ønsker opplysninger fra vitner som kan ha sett personer i Røros sentrum som har båret på en bassgitar.

Søndag mellom klokka 18 og 19 har uvedkommende tatt seg inn i et hus i Kjerkgata på Røros.

– Der har vedkommende stjålet en elektrisk bass-gitar som stod i gangen rett innenfor ytterdøra. Bass-gitaren lå i et sort futteral. Politiet er interessert i opplysninger fra vitner som kan ha sett personer i Røros sentrum som har båret på, eller hatt på ryggen et slik futteral. Ta kontakt med Røros lensmannskontor på 47 97 97 24, sier politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros lensmannskontor.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Skjønnhetstyranniet

Mange unge i dag sliter med dårlig sjølbilde p.g.a. kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

 
Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse