Kvalitetspris til Aktiv i Fjellregionen med stjerneselger på laget

Yama Meskinyar ligger på ti på topp-listen i omsetning i Aktiv-kjeden.

I forbindelse med årets kickoff i Aktiv-kjeden ble meglerkontoret Aktiv Røros/Tynset kåret til årets kontor med best kvalitet. Avdelingsleder Yama Meskinyar ligger på topp ti-listen i omsetning i hele kjeden.

I forbindelse med årets kickoff i Aktiv-kjeden ble meglerkontoret Aktiv Røros/Tynset kåret til årets kontor med best kvalitet. I tillegg ligger avdelingsleder Yama Meskinyar ved Røros-kontoret på ti på topp i omsetning i hele Aktiv-kjeden blant over 60 kontorer i landet.

- Når vi sammen med hele Aktiv-kjeden også for 2016 har Norges mest fornøyde boligkunder for sjette året på rad, blir 2016 på mange måter rekordenes år for vårt kontor, sier avdelingsleder Yama Meskinyar. I 2016 er han på åttendeplass målt i omsetning.

- Det er andre året på rad jeg er på topp ti-listen. Det er  jeg svært godt fornøyd med, sier Meskinyar som også ønsker å trekker fram kollega Ole Peder Sjøvold, som jobber sammen med Meskinyar på bedriftens Røros-kontor.

Begrunnelse

I begrunnelsen for kvalitetsprisen fra kvalitetssjef Mariann G. Sodeland i Aktiv Eiendomsmegling heter det:

«Årets vinner har de siste årene vist svært god kvalitativ fremgang og klatrer i år helt til topps. Kontorene kan ikke bare kan vise til et høyt faglig nivå, men også en sterk vekst i omsetning og tilfredse kunder. Med motiverte og dyktige medarbeidere er det fra meglere til fagansvarlig fokus på å gjøre de rette tingene til rett tid»

- Kvalitet er et vidt begrep i de fleste sammenhenger, også hos oss. Vi har de siste fire årene hatt sterkt fokus på å øke antall formidlinger og omsetning, og samtidig hatt et høyt fokus på faglig styrke i det vi leverer. Vi har på de fire årene tatt store steg, spesielt med tanke på presentasjon av boliger med hovedvekt på digital markedsføring, sier Yama Meskinyar.

Gaselle

Arbeidet som er lagt ned har også gitt vekst i omsetning og en plass på DNs Gaselleliste for 2016.

- Vi er da spesielt fornøyd med å ha tatt  stegene og samtidig få en bekreftelse på at vi har klart å holde høy faglig kvalitet i jobben vår som denne prisen er et bevis for. Blant over 60 kontorer i kjeden, en av landets største eiendomsmeglerkjeder, er det selvfølgelig noe vi er stolt over, avslutter Yama Meskinyar.

Torsdag 26. januar er Yama Meskinyar gjest i Nea Radios lunsjsending.

(Norsk Kundebarometer kåret Aktiv til best på kundetilfredshet i sin bransje.)

Siste nytt i Nyheter

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

 
Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

Røros har gjennomført sin første innbyggerundersøkelse
  • Nyheter

Undersøkelsen er et av flere forbedringstiltak i det omfattende omstillingsarbeidet som har pågått de siste årene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE