Julehandelen i full gang

Julehandelen i full gang

KLAR FOR JULA: Oppe til venste: Åshild Leinsvang, Runde Randen, Martha Gullstein Kaald. Nede til venstre: Knut Bredholt, Kristine Nilsgård, Elise Unsgård, Gunnhild Frostvold og Agnes Kvilvang. Foto: Nor Brean Almås.

- Har du begynt å tenke på julegaver? Vi tok turen ut i gata på Røros for å finne ut hvor mye penger folk bruker, og hva slags julegaver de kjøper.

Årets julegave er ifølge Aftenposten, PlayStation 4 og beregninger viser at gjennomsnittet av befolkningen bruker 6500 kroner på gaver per person denne julen.

- Har du begynt å tenke på julegaver? Vi tok turen ut i gata på Røros for å finne ut hvor mye penger folk bruker, og hva slags julegaver de kjøper:

Reportere midt i julehandelen: Nor Brean Almås og Åsta Selboe Lein.

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE