Holtålenordføreren om 2017

Holtålenordføreren om 2017

 

- Interkommunalt samarbeid blir stadig viktigere.

I vår runde med ordførerenes tanker rundt det nye året har vi nå kommet fram til Holtålen og ordfører Jan Håvard Refsethås.

Vanligvis på denne tida av året er han i Mellom-Europa for å følge Tour de Ski, men i og med at de fleste lokale favorittene, som Marit Bjørgen, Petter Northug og Therese Johaug ikke er med denne gangen, så velger holtålenordføreren å følge arrangementet fra godstolen hjemme.

Etter iherdig jobbing før jul så klarte lokalpolitikerne i Holtålen å lande et budsjett i pluss for 2017. Likevel vil det bli tøft i årene framover sier Refsethås, da han var innom Nea Radio tirsdag formiddag:

Siste nytt i Nyheter

313 millioner i pressestøtte fordelt
  • Nyheter

157 aviser deler i 2017 på 313 millioner kroner i produksjonstilskudd som skal bidra til nyhets- og aktualitetsmangfold over hele landet. “Alvdal Midt i Væla” er den første lokale nettavis blant støttemottakerne. Lokalradioene har heller ikke denne gangen kommet med på lista.

Direkte - kommunestyremøte i Selbu
  • Direkte

Følg kommunestyremøtet i Selbu direkte her fra kl 19:30

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

 
Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

Testet positivt på skrantesjuke
  • Nyheter

Ei elgku i Lierne og en villrein i Nordfjella har testet positivt på skrantesjuke.

Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse