God start i Reiselivets Hus

Oline Bergebakken Sundt og Kjersti Løvnes Vedum betjener kunder i nyoppussede lokaler i Reiselivets Hus. Foto: Nils Kåre Nesvold.

Røros Delikatesser er på plass i Reiselivets Hus. - Responsen har vært svært positiv, sier daglig leder Kjersti Løvnes Vedum.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Røros Delikatesser er på plass i Reiselivets Hus på Røros etter å ha flyttet fra trange lokaler i Kjerkgata.

I de nye lokalene blir det større muligheter for profilering av lokale matprodusenter, og etter åpningen under julemarkedet har det vært godt besøk. Turistinformasjonen beholdes fortsatt i Reiselivets Hus og  målet er at matkonseptet og turistinformasjonen skal forsterke hverandre.

Daglig leder i Røros Delikatesser, Kjersti Løvnes Vedum, sier hun er svært godt fornøyd med de nye lokalene:

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=6966

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE