God start i Reiselivets Hus

God start i Reiselivets Hus

Oline Bergebakken Sundt og Kjersti Løvnes Vedum betjener kunder i nyoppussede lokaler i Reiselivets Hus. Foto: Nils Kåre Nesvold.

Røros Delikatesser er på plass i Reiselivets Hus. - Responsen har vært svært positiv, sier daglig leder Kjersti Løvnes Vedum.

Røros Delikatesser er på plass i Reiselivets Hus på Røros etter å ha flyttet fra trange lokaler i Kjerkgata.

I de nye lokalene blir det større muligheter for profilering av lokale matprodusenter, og etter åpningen under julemarkedet har det vært godt besøk. Turistinformasjonen beholdes fortsatt i Reiselivets Hus og  målet er at matkonseptet og turistinformasjonen skal forsterke hverandre.

Daglig leder i Røros Delikatesser, Kjersti Løvnes Vedum, sier hun er svært godt fornøyd med de nye lokalene:

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=6966

Siste nytt i Nyheter

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Stor oppslutning om folkehøgskoleprotest
  • Nyheter

Folkehøgskoler fra hele landet protesterte tirsdag utenfor Stortinget. - "Nei til kutt" var det klare budskapet til stortingsrepresentantene.

- Er ikke folkehøgskolene gode nok for Høyre?
  • Nyheter

- I regjeringa sitt forslag til statsbudsjett kutter de 45 millioner kr til folkehøgskolene, når kutt i tilskudd, kutt i studiestøtte og elevveksten ikke blir regnet med, sier stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand (Sp).

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse