Fra fly til tog

Fra fly til tog

 

Stig Moen er ny banesjef på Røros- og Solørbanen.

Stig Moen er ny banesjef på Røros- og Solørbanen.

Jernbaneverket melder at Stig Moen (45) er ansatt som ny banesjef ved Røros- og Solørbanen i Bane NOR. Han vil tiltre senest 1. mars 2017.

Moen kommer fra Norconsults kontor på Os i Østerdalen, der han har jobbet innen fagene geoteknikk og ytre miljø siden 2015. I perioden 2006 - 2015 var Stig Moen lufthavnsjef ved Avinor Røros Lufthavn. Tidligere var han i konsulentbransjen i Oslo og på Østlandet, blant annet under utbyggingen og oppstarten av Oslo Lufthavn Gardermoen.

Av utdannelse er Moen sivilingeniør fra NTNU med Berg A mineral og ressursteknikk.

Den opprinnelige haltdalingen bor i dag på Røros med sin kone og tre barn.

Siste nytt i Nyheter

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

 
Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse