Formannskapsmedlem Torbjørn Wolden i Holtålen: - Vi greier oss ikke alene

- Nå har vi to valg, enten vente  på tvangssammenslåing eller sette oss i førersetet sjøl, sier Torbjørn Wolden.

- Trusselbildet som ble tegnet under mandagens felles formannskapsmøte mellom Holtålen, Røros og Os krever handling, mener formannskapsmedlem Torbjørn Wolden (Ap) i Holtålen.

- Trusselbildet som ble tegnet under mandagens felles formannskapsmøte mellom Holtålen, Røros og Os krever handling, mener formannskapsmedlem Torbjørn Wolden (Ap) i Holtålen.

Wolden mener kommuneøkonomien blir svært utfordrende framover.  Under møtet informerte rådmann Marius Jermstad i Holtålen om at kommunen vil ha en manko på 1,35 millioner kroner i 2018,  manko på 5,5 millioner kroner i 2019 og en manko på 7,5 millioner kroner i 2020 ut fra resultatkravene.

- Før folkeavstemningen kom det fram at Holtålen greier seg godt alene. Det stemmer ikke. Det holder ikke med interkommunalt samarbeid slik vi har det i dag. Folk vil få andre tanker man ser hvordan det blir framover, sa Wolden på formannskapsmøtet på Røros mandag.

Nå har vi to valg, mener Wolden:

- Enten vente på tvangssammenslåing eller sette oss i førersetet sjøl. Etter mandagens møte må vi sette oss ned og ta en diskusjon og finne ut hva vi gjør framover, sier Wolden som er klar over at dette ikke er særlig populært like etter en folkeavstemning der 80 prosent sa nei til kommunesammenslåing:

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7079

Siste nytt i Nyheter

Omsetningsrekord gir rekordstort kjøpeutbytte
  • Nyheter

Medeierne i Coop Midt-Norge får i disse dager utbetalt 168 millioner kroner i kjøpeutbytte og medlemsfordeler for 2017. Det er en økning på 43 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

 
Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE