Formannskapsmedlem Torbjørn Wolden i Holtålen: - Vi greier oss ikke alene

- Nå har vi to valg, enten vente  på tvangssammenslåing eller sette oss i førersetet sjøl, sier Torbjørn Wolden.

- Trusselbildet som ble tegnet under mandagens felles formannskapsmøte mellom Holtålen, Røros og Os krever handling, mener formannskapsmedlem Torbjørn Wolden (Ap) i Holtålen.

- Trusselbildet som ble tegnet under mandagens felles formannskapsmøte mellom Holtålen, Røros og Os krever handling, mener formannskapsmedlem Torbjørn Wolden (Ap) i Holtålen.

Wolden mener kommuneøkonomien blir svært utfordrende framover.  Under møtet informerte rådmann Marius Jermstad i Holtålen om at kommunen vil ha en manko på 1,35 millioner kroner i 2018,  manko på 5,5 millioner kroner i 2019 og en manko på 7,5 millioner kroner i 2020 ut fra resultatkravene.

- Før folkeavstemningen kom det fram at Holtålen greier seg godt alene. Det stemmer ikke. Det holder ikke med interkommunalt samarbeid slik vi har det i dag. Folk vil få andre tanker man ser hvordan det blir framover, sa Wolden på formannskapsmøtet på Røros mandag.

Nå har vi to valg, mener Wolden:

- Enten vente på tvangssammenslåing eller sette oss i førersetet sjøl. Etter mandagens møte må vi sette oss ned og ta en diskusjon og finne ut hva vi gjør framover, sier Wolden som er klar over at dette ikke er særlig populært like etter en folkeavstemning der 80 prosent sa nei til kommunesammenslåing:

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7079

Siste nytt i Nyheter

Brannen enda ikke under kontroll
  • Nyheter

Et 300 meter bredt skogsområde står i brann i Åsenfjord.

Skogbrann på Frosta
  • Nyheter

Brannvesenet rykker ut til skogbrann i området Åsenfjord. Helikopter er satt inn for å bistå med slukningen.

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

 
Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE