Ekstraordinært årsmøte i Holtålen Snøskuterklubb

LEDEREN: Atle Engan inviterer til ekstraordinært årsmøte. Foto: Marit Manfredsdotter. 

Skal endre vedtektene.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Fredag kveld klokken 19.00 holder Holtålen Snøskuterklubb ekstraordinært årsmøte.  -Årsaken er vedtektsendringer, sier leder i klubben, Atle Engan. 

Han håper at de første løypene kan være i drift allerede denne vinteren.

Klubben ble startet tidlig på 80-tallet, og vedtektene er ikke endret siden den gang.  Atle Engan sier at det kommer folk fra både Tydal og Selbu for å orientere om plansituasjonen i sine kommuner.

- Det har kommet et felles forbund på landsbasis som vi nå ønsker å samkjøre vedtektene opp mot, sier Engan. Lederen i forbundet, Erik Kirkvold, kommer også på møtet i Hovet.

Atle Engan sier at den lokale snøskuterklubben har fått mange nye medlemmer den siste tida, og han tror det kan bli folksomt i Hovet:

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE