Pass:

- Politimesteren i utakt!

- Politimesteren i utakt!

- Skjønner ikke at politimesteren bryr seg om dette, sier ordfører Ole Morten Balstad i Selbu kommune. FOTO: Andreas Reitan

- Når politimester Nils Kristian Moe kritiserer pass-tilbudet fra lensmannskontorene i Stjørdal og Selbu og kaller det "forskjellsbehandling", viser det at politimesteren er i utakt med intensjonene i nærpolitireformen. Det sier ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad i en kommentar.

Tekst:

Publisert:

Politimesteren i utakt?
Ordfører Ole Morten Balstad om pass-problemene i Trøndelag politidistrikt.

Ordfører Ole Morten Balstad i Selbu mener politimesteren er i utakt med nærpolitireformens intensjoner.

-Hvis dette er "forskjellsbehandling", hva kaller politimesteren det når folk må ta seg fri nesten en hel dag og kjøre mange mil fra Stugudal, Mebond og Stordalen for å få pass i Trondheim? spør selbuordføreren.

Siste nytt i Nyheter

Enige om jordbruksavtale
  • Nyheter

Staten ble i går kveld enig med Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag om en ny jordbruksavtale.

Vaino skal lede Norge Rundt på NRK1
  • Nyheter

For første gang får Norges mest sette tv-program Norge Rundt en sørsamisk programleder. Til høsten skal Vaino Rensberg fra Røros lede distriktenes magasin på fredager på NRK1 i beste sendetid.

Svært godt fornøyd med Bergstadcupen

– Det føles helt fantastisk, vi har hatt mye god fotball og et godt sosialt opplegg, og vi får mange gode tilbakemeldinger. Slik oppsummerer arrangementsansvarlig Erik Sandnes Høsøien Bergstadcupen på Røros i helga.

 
Brukerundersøkelse på Tydal legekontor

Nylig gjennomførte Tydal legekontor en brukerundersøkelse for å kartlegge brukerne sine.

Ny sommer på Brekka

For 17 året på rad er det igjen åpning på Brekka bygdetun i Tydal.

Færre flyktninger skal bosettes
  • Nyheter

Neste år vil det være behov for å bosette betydelig færre flyktninger i norske kommuner – om lag 4.400 personer. Det er under halvparten av antallet som kommer til å bli bosatt i år. Årsaken er at det er ventet at færre kommer til å søke asyl i Norge enn tidligere antatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse