Nå blir det "trollspæll"

 

- Gammeldanslaget, Bell skole og kulturskolen er med på laget for å få dette til, sier Øyvind Farmen i arrangementskomiteen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.01.2017 kl 11:36

Nea Radio
Nea Radio

Siste helga i januar skal det bli "Trollspæll" i Innbygda og i Moheim samfunnshus i Innbygda. Det er flere i musikklivet i Selbu som har engasjert seg for å få til ei slik helg. - Gammeldanslaget, Bell skole og kulturskolen er med på laget for å få dette til, sier Øyvind Farmen i arrangementskomiteen.

Det hele starter fredag med "Selbu Live", med flere ungdomsband fra musikkskolen i Selbu lørdag blir det dansekurs og videre tradisjon tro en egen konsert med påfølgende dansefest på lørdag kveld. Hør hele radiointervjuet i avspilleren under:

 

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Europeisk bluesfest på Hell
  • Kultur

I midten av mars er det duket for en skikkelig musikalsk godbit i Stjørdal, nemlig European Blues Challenge in Hell. Da samles bluesartister fra hele Europa for å konkurrere om hvem som er best.

Nærmer seg russerevy på Røros
  • Kultur

Vi har sett litt på hva Storstuggu har å by på den neste uka.

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

 
Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE