Åtte av fjorten ønsker ny periode på Fylkestinget for Senterpartiet

Bjørn Arild Gram er leder i nominasjonskomiteen til Trøndelag Senterparti. Han ønsker ikke renominasjon til Fylkestinget. FOTO: Steinkjer kommune

Blant de som ikke ønsker en ny periode er Rune Krogh fra Røros, Gunnar Alstad fra Stjørdal og Bjørn Arild Gram fra Steinkjer.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Nominasjonskomiteen til Trøndelag Senterparti har startet arbeidet med ei ny liste til fylkestingsvalget 2019.

– Målet er å sette sammen ei liste som representerer Trøndelag på en god måte, med ambisjon om å være ledende i å styre og utvikle Trøndelag de neste fire årene, skriver nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Leder i komiteen, Bjørn Arild Gram, har snakket med alle de sittende fylkestingsrepresentantene for Senterpartiet i Trøndelag og har fått en oversikt over hvem som stiller seg til disposisjon for en ny periode i fylkestinget.

De som stiller seg til disposisjon for en ny periode er:
Tomas Iver Hallem (Verdal), Gunn Iversen Stokke (Skaun), Rasmus Skålholt (Orkdal), Randi Dille (Namsos), Stian Aakre (Nærøy), Ida Stuberg (Inderøy), Steinar Aspli (Nærøy) og Hege Nordheim-Viken (Høylandet)

De som ikke ønsker renominasjon er:
Bjørn Arild Gram (Steinkjer), Liv Darell (Indre Fosen), Rune Krogh (Røros),
Britt Tønne Haugan (Levanger), Gunnar Alstad (Stjørdal) og Anita Ravlo Sand (Levanger).

Nominasjonskomiteen sender nå brev til alle lokallag der de ber om å få innspill på inntil ti navn i uprioritert rekkefølge, som de ønsker skal være med på fylkestinglista for 2019. Disse forslagene skal sendes komiteen innen 20. juni og forslagene vil bli offentliggjort.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE