Ada Arnstad gjenvalgt

GJENVALGT: Ada Arnstad ble gjenvalgt som leder i Senterungdommen. FOTO: Senterungdommen

Ada Arnstad ble gjenvalgt som leder i Senterungdommen under landsmøtet i Tønsberg i helga.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Ada Johanna Arnstad er klar for et nytt år som leder for Senterungdommens leder.

- Det har vært en stor ære å få være lagleder for Senterungdommen i året som har gått, og jeg er stolt over det vi har fått til på laget. Vi har store oppgaver foran oss med å bruke det nye flertallet og bruke den tilliten velgerne har gitt oss. Jeg er glad for landsmøtet har tillit til meg og jeg tar på meg oppgaven som lagleder med glede og optimisme, sier Arnstad i en kommentar.

Med seg i ledelsen får Arnstad politisk nestleder Magnus Weggesrud (26) fra Sigdal i Buskerud, samt organisatorisk nestleder Annette Lindahl Raakil (25) fra Fredrikstad i Østfold.

Ada Arnstad er datter av Eli Arnstad og Iwar Arnstad og er vokst opp på Skatval.

- Senterungdommen går et spennende år i møte, med en uavklart situasjon i Stortinget, og større mulighet til å få gjennomslag for vår politikk. Senterungdommen har nå valgt en leder og et styre som vil bygge en sterkere organisasjon og jobbe aktivt og målrettet for politisk gjennomslag. Dette lover godt for det kommende året., sier John André Storebø, leder i valgkomitéen.

Vil stoppe returene til Afganistan

Landsmøtet i Senterungdommen har uttalt seg om returene til Afganistan:

- Senterungdomen sitt 68. landsmøte i Tønsberg har i helga handsama fråsegn om å stoppe returane av einslege mindreårige flyktningar til Afghanistan. Ungdomen var klår i sin tale, og gjekk i mot vedtaket til Senterpartiet si Stortingsgruppe og Stortingsfleirtalet.
Leiar i Senterungdomen, Ada Arnstad, seier ho er glad for at Senterungdomen er tydeleg på at dei ikkje kan sjå på at einsleg ungdom vert sendt ut til uvisse og fare.

- Senterungdommen har sendt et tydelig signal til Senterpartiet: Vend i tide, det er ingen skam å snu, seier Ada.
I vedtaket kjem det òg fram at det er nødvendig at Stortinget tek ein gjennomgang av både regelverket og praktiseringa knytt til returar, men situasjonen me no ser er for akutt til at ein kan vente på denne prosessen.

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

 
Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE