Ada Arnstad gjenvalgt

Ada Arnstad gjenvalgt

GJENVALGT: Ada Arnstad ble gjenvalgt som leder i Senterungdommen. FOTO: Senterungdommen

Ada Arnstad ble gjenvalgt som leder i Senterungdommen under landsmøtet i Tønsberg i helga.

Ada Johanna Arnstad er klar for et nytt år som leder for Senterungdommens leder.

- Det har vært en stor ære å få være lagleder for Senterungdommen i året som har gått, og jeg er stolt over det vi har fått til på laget. Vi har store oppgaver foran oss med å bruke det nye flertallet og bruke den tilliten velgerne har gitt oss. Jeg er glad for landsmøtet har tillit til meg og jeg tar på meg oppgaven som lagleder med glede og optimisme, sier Arnstad i en kommentar.

Med seg i ledelsen får Arnstad politisk nestleder Magnus Weggesrud (26) fra Sigdal i Buskerud, samt organisatorisk nestleder Annette Lindahl Raakil (25) fra Fredrikstad i Østfold.

Ada Arnstad er datter av Eli Arnstad og Iwar Arnstad og er vokst opp på Skatval.

- Senterungdommen går et spennende år i møte, med en uavklart situasjon i Stortinget, og større mulighet til å få gjennomslag for vår politikk. Senterungdommen har nå valgt en leder og et styre som vil bygge en sterkere organisasjon og jobbe aktivt og målrettet for politisk gjennomslag. Dette lover godt for det kommende året., sier John André Storebø, leder i valgkomitéen.

Vil stoppe returene til Afganistan

Landsmøtet i Senterungdommen har uttalt seg om returene til Afganistan:

- Senterungdomen sitt 68. landsmøte i Tønsberg har i helga handsama fråsegn om å stoppe returane av einslege mindreårige flyktningar til Afghanistan. Ungdomen var klår i sin tale, og gjekk i mot vedtaket til Senterpartiet si Stortingsgruppe og Stortingsfleirtalet.
Leiar i Senterungdomen, Ada Arnstad, seier ho er glad for at Senterungdomen er tydeleg på at dei ikkje kan sjå på at einsleg ungdom vert sendt ut til uvisse og fare.

- Senterungdommen har sendt et tydelig signal til Senterpartiet: Vend i tide, det er ingen skam å snu, seier Ada.
I vedtaket kjem det òg fram at det er nødvendig at Stortinget tek ein gjennomgang av både regelverket og praktiseringa knytt til returar, men situasjonen me no ser er for akutt til at ein kan vente på denne prosessen.

Siste nytt i Nyheter

Fakkeltog mot helse på anbud
  • Nyheter

Fagforbundet på Røros arrangerer onsdag 29. november fakkeltog mot anbudspolitikken i helseveset.

Anker ikke
  • Nyheter

Formannskapet i Holtålen var tirsdag enige om ikke å gå videre med saken om Åsenbrua

Røros kaldest i landet - nå kommer væromslaget
  • Video

Røros var torsdag morgen kaldest i landet med minus 25,6 grader. Men nå kommer væromslaget, og det er sendt ut OBS-varsel for Trøndelag.

 
Hun blir ny lufthavndirektør
  • Nyheter

Lensmann i Stjørdal, Marit Helene Stigen, er ansatt som første kvinnelige lufthavndirektør på Værnes.

Briter spiser mer grønt enn nordmenn
  • Nyheter

Kanskje bærer noen av oss på fordommer om dårlig britisk kosthold, men ny undersøkelse viser at Storbritannia er det landet i Europa som ligger på topp i inntak av frukt og grønt. Hva er det britene har gjort som har løftet dem til det nivået de har i dag?

Oppdatert: Holtålenbudsjettet
  • Nyheter

Formannskapet har møte tirsdag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE