ANNONSE
Annonse

Notiser

Opprør i handelsnæringen i Trondheim

Publisert: 24.10.2017 kl 09:58

I Trondheim er det opprør i handelsnæringa over forslaget om å stenge deler av Midtbyen for biltrafikk neste år. Næringa mener de ikke ble spurt om å si sin mening om saken, skriver Adresseavisen. Handelsnæringen frykter stengingen vil går ut over handelen i sentrum.

Bilfører fratatt førerkortet

Publisert: 24.10.2017 kl 09:57

Politiet har beslaglagt førerkortet til bilisten som kjørte inn i en syklist på Tunga i Trondheim ved åtte-tida tirsdag. Årsaken er brudd på vikeplikten. Syklisten ser ut til å ha fått lettere skader, opplyser politiet.

Bil mot skuter i Trondheim

Publisert: 24.10.2017 kl 09:56

En skuter har kollidert med en bil i krysset Klæbuveien/Gløshaugveien i Trondheim ved halv 10-tida tirsdag formiddag. En kvinnelig mopedfører er fraktet til St. Olavs hospital, trolig med lettere skader, ifølge politiet.

Frifunnet for voldtekt

Publisert: 19.10.2017 kl 15:54

En mann i 50-åra er i Sør-Trøndelag tingrett frifunnet for voldtekt i en trailer i forbindelse med en dansefestival i Trøndelag. Mannen var tiltalt for å ha voldtatt ei kvinne som sov i hans trailer. Tingretten legger i dommen vekt på at kvinna har vært utsatt for noe lignende tidligere, og at drøm, falske minner eller sammenblanding av minner kan ha ført til at hun trodde det fant sted et overgrep mens hun sov, skriver Adresseavisen.

Åtte førere anmeldt

Publisert: 06.10.2017 kl 10:35

71 kjøretøy fikk bruksforbud etter en trafikk-kontroll i går. Statens vegvesen i Trøndelag anmelder i tillegg åtte bilførere. Kontrollen hadde hovedfokus på sikring av last, melder vegvesenet.

Lasebil veltet

Publisert: 04.10.2017 kl 16:32

En lastebilsjåfør er fraktet til sykehus etter at lastebilen han kjørte veltet ned i en skrent i Klæbu i ettermiddag. Ulykka skjedde i forbindelse med veiarbeid. – Sjåføren har vært bevisst hele tiden, sier politiets innsatsleder Solveig Heide til NRK.

Vil ha én håndballklubb

Publisert: 06.09.2017 kl 21:11

Trener i Stjørdal Håndballklubb, Björn Blomquist, ønsker seg én håndballklubb i Stjørdal.
– Det er først og fremst sentrumsklubbene Stjørdal Håndballklubb, Stjørdals-Blink og Remyra jeg har i tankene når det gjelder en eventuell sammenslåing, sier Blomquist til Bladet.
Han mener at de forskjellige vervene i én klubb kan fylles med en tredjedel av antall personer som er i styre og stell i dag.

Skolevalget i Røros

Publisert: 06.09.2017 kl 06:34

Resultatene ved skolevalget ved Røros videregående skole viser at AP befester sin posisjon som det store partiet på Røros med 37,4 prosent av stemmene. Deretter følger Senterpartiet med 17,8 prosent, MdG med 10,3, Rødt 7,5, Høyre 6,5, SV 5,1 og FrP 3,3 prosent.

Mjelva til Førdefestivalen

Publisert: 24.03.2017 kl 09:28

Programmet for Førdefestivalen ble vist frem denne uka og fra Rørosregionen deltar Olav Luksengård Mjelva ved ”Nordic Sound Folk Orchestra”. -Temaet for Førdefestivalen er Klangen av Norden, sier festivalens direktør, Hilde Bjørkum, men festivalen er også Lyden av Verden.

Nordisk folkemusikk og kultur slår godt an internasjonalt

-Til åpningskonserten 6. juli gjør vi en nyproduksjon som er den største vi noen gang har gjort, forteller Bjørkum.

Prosjektet med tittel Nordic Sound Folk Orchestra blir ledet av den svenske orkestergeneralen, Karl Johan Ankarblom, og blir et storslått folkemusikkorkester med 40 nordiske folkemusikere, solister og komponister fra 4 nordiske land.

-Det vil gå tiår før vi får se en lignende samling nordiske folkemusikere på samme scene igjen, sier Ankarblom, og ser ydmykt på oppgaven han har fått.

I konserten skal orkesteret framføre både nyarrangert tradisjonsmusikk og nyskrevet musikk av Jorun Marie Kvernberg (NO), Mia Marin (SE), Antti Järvelä (FI) og Harald Haugaard (DK). De er også solister på konserten, sammen med Olov Johansson (nøkkelharpe), Olav Luksengaard Mjelva (hardingfele), og de nordiske vokaldronningene Lena Willemark (SE), Ulla Pirttijärvi-Länsman (FI/Sapmi) og Berit Opheim (NO). Medvirkende i orkesteret er også Norges mestvinnende spelemannslag, Gudbrandsdølenes Spelemannslag, og medlemmer fra finske Baltic Crossing, svenske Folk All-in Band og danske Harald Haugaard band.

Førdefestivalen pågår mellom 5. - 9. juli.

Ny rutine for søknad om pensjon fra KLP

Publisert: 15.02.2017 kl 23:28

Heretter skal ansatte selv søke pensjon via Min Side på klp.no.

Tilskuddsordninger for næringslivet

Publisert: 15.02.2017 kl 23:27

I februar og mars 2017 arrangeres spesialkurs for næringslivet i Trøndelag på følgende steder:
Namsos, Steinkjer, Ørland, Trondheim og Røros.

Øyevitneskildringer fra Palestina

Publisert: 15.02.2017 kl 23:24

Pensjonert politikvinne Marianne Mowe kommer til Røros og forteller om sine opplevelser som observatør for Kirkens nødhjelp i Palestina. Hun har vært der i 2 perioder, vinteren 2016 og sommeren 2016

Bursdagsfeiring i Ufocampen

Publisert: 15.02.2017 kl 23:22

En gruppe ungdommer fra fjellregionen overrasket jubilianten med bursdagsfeiring i selveste Ufocampen

UFO

Publisert: 06.02.2017 kl 21:48

Forrige søndag ble det obsservert et mystisk lys i Hessdalen. På nettsiden til Visit Hessdalen ser du bilde av lyset. Nå ønsker Visit Hessdalen å komme i kontakt med fler som var i dalen som så dette.

Kommunale avgifter

Publisert: 06.02.2017 kl 21:04

Kommunale avgifter for 1. termin 2017 i Røros kommune er nå sendt ut til innbyggerne.

Lyst på sommerjobb?

Publisert: 06.02.2017 kl 21:02

Holtålen kommune har utlyst mange ledige ferievikariater. Det er ledige vikariater innen PRO tjenesten v/sykehjem, kjøkken og hjemmetjeneste.
TEKNISK avdeling ved renhold og vaktmester.

Trafikkontroll på fylkesvei 31

Publisert: 02.02.2017 kl 10:05

Politiet kontrollerte 52 bilister på Fv 30 ved Singsås torsdag formiddag. Alle kjøretøyer ble funnet i orden.

Høring Stugudal sør

Publisert: 01.02.2017 kl 02:16

I møte den 08.12.2016 vedtok utvalg for areal, miljø og teknikk å legge reguleringsplan for Stugudal sør i Tydal kommune ut til offentlig høring i medhold av plan- og bygningslovens §§ 5-2 og 12-10.
Planen omfatter et areal i Stugudalen som er avsatt til flere formål.
Reguleringsplanen finnes på kommunens hjemmeside under kunngjøringer og på Tydal kommune, servicekontoret.
Uttalelser og merknader til planforslaget må sendes skriftlig til Tydal kommune, Tydalsvegen 125, 7590 Tydal eller til postmottak@tydal.kommune.no innen 17. februar 2017.

Milano Røros konkurs

Publisert: 31.01.2017 kl 17:57

Milano Røros har meldt oppbudsbegjæring. – Samlet gjeld er på til rundt 2,6 millioner kroner. Aktiva var av langt mindre verdi. Når selskapet er ute av stand til å dekke sine forpliktelser, og dette ikke er av forbigående art, var vilkårene for å åpne konkurs til stede, sier Pål Christian Garlie i Prétor Advokat til Arbeidets Rett.

Bondebål

Publisert: 31.01.2017 kl 17:15

Bondelag over hele landet tente onsdag varselbål i protest mot regjeringas jordbrukspolitikk.
- Ved å tenne bål vil vi protestere mot ei jordbruksmelding som gir økt liberalisering og svekker politikken, sier Grim Sandvik i Selbu Bondelag.

Kristina Skjevdal til EM

Publisert: 31.01.2017 kl 17:12

Helgas NM-gull har gjort at Norges Skiskytterforbund har tatt ut Kristina Skjevdal fra Røros til junior-EM i Nove Mesto i Tsjekkia til helga. Hun er også reserve til junior-VM i Slovakia siste uka i februar. Selv så er hun spent på hvor hun står i forhold til de utenlandske utøverne.

Tagging i Selbu

Publisert: 31.01.2017 kl 17:10

Noen har tagget på bygninger i Selbu i løpet av de siste dagene. Det er butikkene til Coop og Kiwi som har hatt anonyme spray-malere på besøk.
Tagginga er anmeldt til politiet, som nå ønsker tips fra publikum.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.