Senterpartiet takker for tilliten

Heidi Greni FOTO: Senterpartiet

- Jeg er overveldet over den store framgangen Senterpartiet fikk ved dette valget. I Sør Trøndelag fikk vi over 19.000 stemmer og en framgang på 4,2 prosent. Det gir meg og partiet et solid mandat i kommende fireårsperiode som skal brukes til beste for trønderne – det kan jeg love, skriver Heidi Greni i dette leserbrevet.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Takk for tilliten til Senterpartiet!

Jeg er overveldet over den store framgangen Senterpartiet fikk ved dette valget. I Sør Trøndelag fikk vi over 19.000 stemmer og en framgang på 4,2 pst. Det gir meg og partiet et solid mandat i kommende fireårsperiode som skal brukes til beste for trønderne – det kan jeg love!

Senterpartiet ble største parti i hele ni kommuner i Sør-Trøndelag. I en kommune, Midtre Gauldal, deler vi riktignok den posisjonen med Arbeiderpartiet som fikk like mange stemmer som oss. I to kommuner, Holtålen og Tydal, fikk Senterpartiet over 40 pst. av stemmene. Jeg er ikke mindre glad for resultatet i Trondheim hvor vi nær doblet oppslutningen og fikk over 5.000 stemmer.

Senterpartiets kamp for tjenester nær folk har vunnet gehør i alle deler av landet, både i by og land. De som tror den økte oppslutningen om Senterpartiet bare skyldes økt støtte i distriktene, tar feil. Vår framgang gjelder hele landet og alle deler av landet. Vårt budskap om at regjeringens sentraliseringsreformer er til skade for folk både i by og bygd har nådd fram til folk.

Jeg vil få takke velgerne som sørget for at jeg ble gjenvalgt til Stortinget. En spesiell takk til tillitsvalgte og medlemmer i lokallaga i Sør-Trøndelag som har gjort en kjempejobb med materiellutdeling, stands og ikke minst gjennom å formidle budskapet vårt til folk i lokalsamfunnet. Uten den jobben ville vi ikke ha lykkes.

Sjølsagt er det et skår i gleden at Senterpartiet store framgang ikke var nok til å gi plass til en ny rød-grønn regjering. Senterpartiet får imidlertid en sterkere stemme på Stortinget med sin framgang fra 10 til 18 representanter. Vi skal bruke vårt nye og sterkere mandat offensivt.

Takk for tilliten!

Stortingsrepresentant Heidi Greni

Nøkkelord

Siste nytt i Leserbrev

Varaordfører Salvesen om alkoholpolitikken på Røros

Mener det er oppsiktsvekkende at et flertall i Røros kommunestyre strammer inn de tradisjonelle serveringstidene i Rørosmartnan.

Mann deg opp da, mann!
  • Leserbrev

- Likestilling er ikke en sak kun for kvinner. Menn er nødt til å ta likestillingskampen for seg og sin famille, og det kan hende de må ofre noe på veien. Likestilling kommer ikke av seg selv, skriver barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland i dette innlegget.

Roland frykter for framtida til lensmannskontoret
  • Leserbrev

Røroslistas Reidun Roland her sendt en bekymringsmelding til ordføreren der hun gir til kjenne sin frykt for at det lokale lensmannskontoret snart er en saga blott.

 
Rekordstore fylkesårsmøter i Senterpartiet
  • pressemelding

I februar og i starten av mars har alle Senterpartiets fylkeslag årsmøte og i år er det venta rekordoppmøte. På programmet står generell politisk debatt, vedtak av fråsegner, #MeToo, val av fylkesstyre og andre årsmøtesaker.

Gedigen bløff og et overtramp
  • Leserbrev

Vedtatt, valgløfter blir til virkelighet og Barbro er ny helsesøster i Malvikskolen, skriver Malvik Arbeiderparti i sin annonse der bilde av en ansatt i kommunen er benyttet, mener Malvik Høyre i et leserbrev.

LESERINNLEGG: – Norsk Rikskringkasting, og hvorfor det ikke heter Norsk Kringkasting
  • Leserbrev

Tanker rundt medietilbudet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE