Erik Røen greide VM-kravet

Erik Røen i Barcelona lørdag. Foto: Privat.

Erik Røen greide VM-kravet med ti kilo under Arnold Europe i Barcelona lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Erik Røen fra Hessdalen greide VM-kravet med ti kilo under Arnold Europe i Barcelona lørdag.

- Det ble en utrolig bra dag for meg. Det ble en fantastisk opplevelse i Barcelona, skriver Røen på sine Facebook-side lørdag kveld.

Dette er første gang styrkeløfteren fra Hessdalen konkurrerer ute i Europa. Røen ble i juli tatt ut av Norges Styrkeløftforbund til Arnold Europe som en av 13 norske deltakere. Arnold Europe er arrangement som skuespilleren Arnold Schwartzenegger står bak. Røen har konkurrert i utstyrsfritt styrkeløft med de sterkeste i Europa i alderen 23 til 40 år.

Tidligere i år har Røen greid EM-kravet to ganger og er kvalifisert til EM i Danmark neste år. Under Arnold Europe var målet å klare VM-kravet i klassen 120+ for juniorer.

Det  greide han glatt. Han tok til sammen åtte nye norske juniorrekorder i 120+ utstyrsfritt. Han greide knebøyrekord på 277,5 og 282,5 kg, benkrekord på 175 kg, markrekord på 302,5 kilo og 310 kg og total rekord på 752,5  kilo, 760 kilo og 767,5 kilo.

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=6102

Siste nytt i Leserbrev Vis flere

Terje Østby: Et Steg Forover

Terje Østby: Et Steg Forover

Leserinnlegg om leksefri skole

Minneord til Bertil Reithaug

Minneord til Bertil Reithaug

Døpt i samme vann.

Hommelvik kan få sin Midtsandtangen!

Hommelvik kan få sin Midtsandtangen!

I 2018 står Hommelvik og Malvik Kommune ved nok ett veiskille; skal man bygge ut eller bevare?

Trønderske ungdommer har skjønt hva Norge trenger

Trønderske ungdommer har skjønt hva Norge trenger

Førsteinntaket til videregående opplæring er nå klart, og i år velger faktisk flere yrkesfaglig utdanning enn studiespesialiserende her i Trøndelag.

Røros SV: Naturen er for alle

Røros SV: Naturen er for alle

SV ønsker å grunnlovsfeste allemannsretten.

Vil ha ny Mathall i Trondheim

Vil ha ny Mathall i Trondheim

Pensjonistpartiet foreslår kjelleren i Byhaven som lokale.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...