Klart for 12. rakfisk-NM

Klart for 12. rakfisk-NM

 

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november. Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november.  Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

En ekspertjury på seks kårer Norges beste rakfisk i to klasser med Tande-P som juryformann og koordinator. Blant årets deltakere finner vi både veteraner og et par nye tilskudd i konkurransen.

Selve konkurransen og banketten går av stabelen lørdag 12. november.

- Det er lagt opp til faglig innhold og fritid på dagtid før det lades opp til årets bankett og premieutdeling med "førrepålag". Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk tar turen innom med årets juleøl. Det blir og en liten presentasjon av kokeboken Eventyrlig, Jakten på de beste norske råvarene, som ble lansert tidligere i høst. Det dukes til bankett hvor det serveres ubegrensede mengder rakfisk og anledning til å smake fisk fra alle produsenter som har deltatt i konkurransen. Kvelden ledes stødig av Tande-P med både skjemt og moro. Det blir premiering av årets beste rakfisk i klasse for oppdrett og villfisk.  Bandet Michigan fra Engerdal spiller opp til dans. De lover god stemning og er klare til å lokke alle rakfiskentusiaster ut på golvet. Oddbjørn Skjei og Sigurd Svendsen vil og være med på å bidra utover kvelden for å sette den rette stemningen. Dette er helga for deg som er glad i rakfisk. Ta en tur innom for å treffe engasjerte produsenter og rakfiskfans, sier Jorid Skott Svensen ved Vauldalen Fjellhotell.

Siste nytt i Kultur

Nissen som mista trua på seg sjøl
  • Kultur

Under julemarkedet i fjor satte Åsmund Lockert Rohde og Karianne Somerro opp skuespillet "Nissen som mista trua på seg sjøl" i år er de igjen klare for å gi julestemning til folket.

Ukas boktips
  • Kultur

"Her hos de levende" av Levi Henriksen er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

Knall konsert med Henrik i Selbu kirke
  • Kultur

17- åringen Henrik Fuglem fra Selbustrand leverte en knallkonsert for en fullsatt Selbu kirke tirsdag kveld.

 
Luciadagen på Røros
  • Kultur

Ungene på Stenbråttet barnehage hadde forberedt seg godt og tatt turen til Trygstad bakeri og konditori tidlig onsdag morgen.

Prøysen på Storstuggu
  • Kultur

Lørdag er det klart for Alf Prøysens humoristiske fortelling om «Den vesle bygda som glemte at det var jul» på Storstuggu.

BILDEGALLERI: Juleprinsessen og tidstyven i Rallaren
  • Kultur

Fantastisk forestilling av dyktige elever.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE