Klart for 12. rakfisk-NM

Klart for 12. rakfisk-NM

 

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november. Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november.  Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

En ekspertjury på seks kårer Norges beste rakfisk i to klasser med Tande-P som juryformann og koordinator. Blant årets deltakere finner vi både veteraner og et par nye tilskudd i konkurransen.

Selve konkurransen og banketten går av stabelen lørdag 12. november.

- Det er lagt opp til faglig innhold og fritid på dagtid før det lades opp til årets bankett og premieutdeling med "førrepålag". Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk tar turen innom med årets juleøl. Det blir og en liten presentasjon av kokeboken Eventyrlig, Jakten på de beste norske råvarene, som ble lansert tidligere i høst. Det dukes til bankett hvor det serveres ubegrensede mengder rakfisk og anledning til å smake fisk fra alle produsenter som har deltatt i konkurransen. Kvelden ledes stødig av Tande-P med både skjemt og moro. Det blir premiering av årets beste rakfisk i klasse for oppdrett og villfisk.  Bandet Michigan fra Engerdal spiller opp til dans. De lover god stemning og er klare til å lokke alle rakfiskentusiaster ut på golvet. Oddbjørn Skjei og Sigurd Svendsen vil og være med på å bidra utover kvelden for å sette den rette stemningen. Dette er helga for deg som er glad i rakfisk. Ta en tur innom for å treffe engasjerte produsenter og rakfiskfans, sier Jorid Skott Svensen ved Vauldalen Fjellhotell.

Siste nytt i Kultur

Musikalsk standupshow på Granby gård
  • Kultur

Torsdag kveld kommer Sturla Berg Johansen til Selbu og Granby gård for å ha et musikalsk standupshow.

Selbu bygdemuseum

I sommer besøker vi hver uke et av de mange rommene i Selbu bygdemuseum.

Gleder seg til å gyve løs på Elden
  • Kultur

Har aldri jobbet med historisk musikkspill tidligere.

 
Sjef for næringshagen med mange drømmer
  • Sommergjesten

Daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Sigrid Jansen er dagens sommergjest i Nea Radio.

Trump-kveld på Granby gård
  • Nyheter

Onsdag kveld kommer professor og USA ekspert Ole Moen til Selbu. Han skal snakke om dagens sittende amerikanske president Donald Trump.

Skjalg blir orkesterleder for Elden
  • Kultur

Skjalg Mikalsen Raaen (37) får æren av å slå an den første tonen onsdag 25.juli i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse