Klart for 12. rakfisk-NM

Klart for 12. rakfisk-NM

 

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november. Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november.  Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

En ekspertjury på seks kårer Norges beste rakfisk i to klasser med Tande-P som juryformann og koordinator. Blant årets deltakere finner vi både veteraner og et par nye tilskudd i konkurransen.

Selve konkurransen og banketten går av stabelen lørdag 12. november.

- Det er lagt opp til faglig innhold og fritid på dagtid før det lades opp til årets bankett og premieutdeling med "førrepålag". Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk tar turen innom med årets juleøl. Det blir og en liten presentasjon av kokeboken Eventyrlig, Jakten på de beste norske råvarene, som ble lansert tidligere i høst. Det dukes til bankett hvor det serveres ubegrensede mengder rakfisk og anledning til å smake fisk fra alle produsenter som har deltatt i konkurransen. Kvelden ledes stødig av Tande-P med både skjemt og moro. Det blir premiering av årets beste rakfisk i klasse for oppdrett og villfisk.  Bandet Michigan fra Engerdal spiller opp til dans. De lover god stemning og er klare til å lokke alle rakfiskentusiaster ut på golvet. Oddbjørn Skjei og Sigurd Svendsen vil og være med på å bidra utover kvelden for å sette den rette stemningen. Dette er helga for deg som er glad i rakfisk. Ta en tur innom for å treffe engasjerte produsenter og rakfiskfans, sier Jorid Skott Svensen ved Vauldalen Fjellhotell.

Siste nytt i Kultur

Roald Møller har skrevet om transporthistorie
  • Nyheter

Lastebilhistorien i Kojen fra 30-tallet og fram til i dag.

Boktipset
  • Kultur

Novellesamlinga Oscar Wildes Heis av Lars Saabye Christensen er dagens boktips av bibliotekar Sigrun Selboe.

Storstuggu denne uka
  • Kultur

Fredag kommer Arve Tellefsen, Håvard Gimse og Kjetil Bjerkestrand med «Bilder fra et musikerliv». Så går det slag i slag.

 
Musikalsk toppmøte i Glåmos kirke
  • Kultur

I kveld onsdag kommer tenoren Stephen Brandt-Hansen og pianist Trond Hustad til Glåmos kirke for å holde konsert.

Tråante - Samelandsmøtet 1917
  • Kultur

Foredrag på Rørosmuseet tirsdag kveld.

En karoliner i magen?
  • Kultur

Karolinerspelet 2018 har ledige taleroller for amatørskuespillere, både dame og herreroller. Regissør Cathrine Telle er spent på hvilke talenter som kan finnes i Neadalen. I helga kan du få vise deg fram.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse