Klart for 12. rakfisk-NM

 

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november. Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

For 12. gang inviterer Vauldalen Fjellhotell til NM i Rakfisk helga 11. til 13. november.  Rakfiskentusiaster og produsenter er klare for en helg av både sosialt og faglig kaliber.

En ekspertjury på seks kårer Norges beste rakfisk i to klasser med Tande-P som juryformann og koordinator. Blant årets deltakere finner vi både veteraner og et par nye tilskudd i konkurransen.

Selve konkurransen og banketten går av stabelen lørdag 12. november.

- Det er lagt opp til faglig innhold og fritid på dagtid før det lades opp til årets bankett og premieutdeling med "førrepålag". Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk tar turen innom med årets juleøl. Det blir og en liten presentasjon av kokeboken Eventyrlig, Jakten på de beste norske råvarene, som ble lansert tidligere i høst. Det dukes til bankett hvor det serveres ubegrensede mengder rakfisk og anledning til å smake fisk fra alle produsenter som har deltatt i konkurransen. Kvelden ledes stødig av Tande-P med både skjemt og moro. Det blir premiering av årets beste rakfisk i klasse for oppdrett og villfisk.  Bandet Michigan fra Engerdal spiller opp til dans. De lover god stemning og er klare til å lokke alle rakfiskentusiaster ut på golvet. Oddbjørn Skjei og Sigurd Svendsen vil og være med på å bidra utover kvelden for å sette den rette stemningen. Dette er helga for deg som er glad i rakfisk. Ta en tur innom for å treffe engasjerte produsenter og rakfiskfans, sier Jorid Skott Svensen ved Vauldalen Fjellhotell.

Siste nytt i Kultur

Slik er 6. klassingenes drømmehus
  • Kultur

Mandag åpnet elevene på 6. trinn ved Fosslia skole utstillingen "Drømmehuset mitt" i Kimen.

Herlige dansere i Bruket
  • Kultur

Lørdag avholdt Sveberg Danseklubb sin sedvanlige sesongavslutning og for et show det var! Se bildene her.

Skihistorisk dag i Ålen Skisenter
  • Kultur

Skiløbercompagniet inviterte til konkurranse i gamle skiøvelser.

 
Lørdag formiddag la Det Holtaalske Skieløber Compagnie avsted over Bukkhammeren.
  • Kultur

Markerer 300 år siden Armfeldttragedien.

– Over det hele er det en odør av olje, svette og blysats

Lørdag holder Pressemuseet Fjeld-Ljom åpent på Røros. Da settes de gamle settemaskinene i gang, og arrangørene lover en spesiell stemning.

European Blues Challenge er i gang!
  • Kultur

I torsdag åpnet Hell Blues Challenge. – Nå kan publikum bare komme, sier bluessjef Kjell Inge Brovoll.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE