Rune Nilson ble tatt på senga av band-suksessen

Rune Nilson ble tatt på senga av band-suksessen

 

Lørdag spiller Charlie Rackstead en av sine siste konserter.

Lørdag spiller Charlie Rackstead en av sine siste konserter. 

Charlie Rackstead var i utgangspunktet tenkt som en radiosketsj, men det ble så mye mer. Bandet har opplevd enorm suksess landet rundt, men når nærmer det seg slutten.

Bandets siste konsert holdes på Stokkøya 25. november, men før den tid venter en konsert i Lånkehallen, sammen med The Sticklesbergen Ramblers.

Vi tok en prat med Nilson for å høre mer om band-suksessen, og måtte selvfølgelig spørre om vi virkelig har hørt det siste av Charlie Rackstead.

Svaret kan du høre i avspilleren nedenfor.

 

#

Siste nytt i Kultur

Kulturstipend til Martin Aas
  • Kultur

Martin Aas fikk Selbu kommunes kulturstipend. Den unge musikeren går siste året ved musikklinja på Heimdal Videregående skole og har planer om å fortsette studiene innen musikk til høsten.

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

 
Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Nissen som mista trua på seg sjøl
  • Kultur

Under julemarkedet i fjor satte Åsmund Lockert Rohde og Karianne Somerro opp skuespillet "Nissen som mista trua på seg sjøl" i år er de igjen klare for å gi julestemning til folket.

Ukas boktips
  • Kultur

"Her hos de levende" av Levi Henriksen er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE