Populært med sparing blant unge

Pengestinne sparegriser og ansiktsmalte små sparere på Coop Brekken da Rørosbanken inviterte til sparebankuke. Fra venstre Ingrid Brynhildsvoll Svendsen fra Rørosbanken sammen med Anna Dahl Haugen, Oda Brynhildsvoll og Rita Brynhildsvoll. Kunstneren bak ansiktsmalingene er Kari Rognerud Granlund. Foto: Marit Manfredsdotter.

I mange år har Rørosbanken arrangert sparebankuke for de yngste, og i Brekken står ungene i kø for å tømme stinne sparegriser.

I mange år har Rørosbanken arrangert sparebankuke for de yngste, og i Brekken står ungene i kø for å tømme stinne sparegriser. 

- Her er ungene så flinke til å spare, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen ved Rørosbanken.

Hun har lang erfaring med å gi den yngre generasjon gode sparerutiner. Tradisjonen tro har Rørosbanken reist rundt i kommunen denne uka, og fram mot helga står dørene i banken åpne for den yngre generasjonen.

- Å få gode rutiner fra tidlig alder og lære seg å bruke penger fornuftig er viktig for alle, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen.

Rita Brynhildsvoll, Anna Dahl Haugen og Oda Brynhildsvoll tok turen til Coop i Brekken denne uka, og Oda Brynhildsvoll var blant dem som kunne levere full sparegris:

I innslaget hørte du Oda Brynhildsvoll, Anna Dahl Haugen og til slutt Ingrid Brynhildsvoll Svendsen.

Siste nytt i Kultur

Karolinerna återvänder
  • Kultur

Årets forestilling ved Christianus Sextus får svensk hovedrolle.

Våryr kvinnekraft på Saksviktunet
  • Kultur

Lørdag var det vårmarked hos Milde Mathilde og Drillpikene på Saksvik og der lurte både engler og alver i kulissene.

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

 
Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE