Populært med sparing blant unge

Pengestinne sparegriser og ansiktsmalte små sparere på Coop Brekken da Rørosbanken inviterte til sparebankuke. Fra venstre Ingrid Brynhildsvoll Svendsen fra Rørosbanken sammen med Anna Dahl Haugen, Oda Brynhildsvoll og Rita Brynhildsvoll. Kunstneren bak ansiktsmalingene er Kari Rognerud Granlund. Foto: Marit Manfredsdotter.

I mange år har Rørosbanken arrangert sparebankuke for de yngste, og i Brekken står ungene i kø for å tømme stinne sparegriser.

I mange år har Rørosbanken arrangert sparebankuke for de yngste, og i Brekken står ungene i kø for å tømme stinne sparegriser. 

- Her er ungene så flinke til å spare, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen ved Rørosbanken.

Hun har lang erfaring med å gi den yngre generasjon gode sparerutiner. Tradisjonen tro har Rørosbanken reist rundt i kommunen denne uka, og fram mot helga står dørene i banken åpne for den yngre generasjonen.

- Å få gode rutiner fra tidlig alder og lære seg å bruke penger fornuftig er viktig for alle, sier Ingrid Brynhildsvoll Svendsen.

Rita Brynhildsvoll, Anna Dahl Haugen og Oda Brynhildsvoll tok turen til Coop i Brekken denne uka, og Oda Brynhildsvoll var blant dem som kunne levere full sparegris:

I innslaget hørte du Oda Brynhildsvoll, Anna Dahl Haugen og til slutt Ingrid Brynhildsvoll Svendsen.

Siste nytt i Kultur

Torstein Mørseth og Jan Engen er dagens flokegjester
  • Fredagsfloka

Hør Torstein Mørseth og Jan Engen diskutere livets viderverdigheter.

Strålende Karoliner-premiere på Brekka
  • Kultur

- Fantastisk! Publikums reaksjoner etter premieren på Karolinerspelet i Tydal var entydige.

Tjukkasgjengen starter trimtilbud i Malvik
  • Kultur

Finn O. Fosmo drar i gang et nytt trimtilbud i Malvik - og her snakker vi lavterskel!

 
Storslått Carmen med bestått eksamen
  • Kultur

Med eksamen framfor en fullsatt sal i Bruket kulturhus fikk Anne Birgitte Bouwhuis Røkke fra Skatval vist at hun er en fullblods klassisk sanger for sensorer fra musikkonservatoriet ved NTNU.

Premiereklart i Tydal
  • Kultur

I kveld er det premiere på “Karolinerspelet, dødsmarsjen over Tydalsfjella”, på Brekka bygdetun i Tydal. Generalprøven frister oss til å si: Best ever!

General Nils
  • Kultur

Nils Jonsson spiller general Carl Gustav Armfeldt i Karolinerspelet 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE