- Mannen trenger kun seks klesplagg

- Mannen trenger kun seks klesplagg

Fra venstre: Marius og Petter Ianssen. Foto: Per Magne Moan

Brødrene Iansson er på photoshoot på Røros.

Brødrene Petter og Marius Ianssen fra Trondheim har forlatt tidligere karrierer og jobber for å satse på klær. Dette har resultert i klesmerket Lynx Urban Outdor - en kolleksjon som skulle passe for de fleste anledninger, da produktene har spesielle egenskaper.

Se bildet større

Foto: Per Magne Moan

Brødrene er nettopp hjemme etter å ha testet ut klærne i et av klodens varmeste land, Etiopia. Nå er det minusgrader, snø og Røros som gjelder.

Så om du ser en par forholdsvis tynnkledde herrer i hvitskjorte og blazer - gjerne i alpinbakken eller på snøscooter, så er det mest sannsynlig brødrene Iansson som er ute og tester sine produkter.

Mens Petter er fotograf så har Marius fått rollen som modell.

Begge mener vi har alt for mange klesplagg i skapet.

- Om man ser bort fra undertøy, lue og votter,  så ville de aller fleste kunne klart seg med seks plagg. Velger man kvalitet så vil disse klærne kunne vare i mange år, sier brødrene til Nea Radio:

Siste nytt i Kultur

Kulturstipend til Martin Aas
  • Kultur

Martin Aas fikk Selbu kommunes kulturstipend. Den unge musikeren går siste året ved musikklinja på Heimdal Videregående skole og har planer om å fortsette studiene innen musikk til høsten.

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

 
Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Nissen som mista trua på seg sjøl
  • Kultur

Under julemarkedet i fjor satte Åsmund Lockert Rohde og Karianne Somerro opp skuespillet "Nissen som mista trua på seg sjøl" i år er de igjen klare for å gi julestemning til folket.

Ukas boktips
  • Kultur

"Her hos de levende" av Levi Henriksen er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE