- Mannen trenger kun seks klesplagg

Fra venstre: Marius og Petter Ianssen. Foto: Per Magne Moan

Brødrene Iansson er på photoshoot på Røros.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Brødrene Petter og Marius Ianssen fra Trondheim har forlatt tidligere karrierer og jobber for å satse på klær. Dette har resultert i klesmerket Lynx Urban Outdor - en kolleksjon som skulle passe for de fleste anledninger, da produktene har spesielle egenskaper.

Se bildet større

Foto: Per Magne Moan

Brødrene er nettopp hjemme etter å ha testet ut klærne i et av klodens varmeste land, Etiopia. Nå er det minusgrader, snø og Røros som gjelder.

Så om du ser en par forholdsvis tynnkledde herrer i hvitskjorte og blazer - gjerne i alpinbakken eller på snøscooter, så er det mest sannsynlig brødrene Iansson som er ute og tester sine produkter.

Mens Petter er fotograf så har Marius fått rollen som modell.

Begge mener vi har alt for mange klesplagg i skapet.

- Om man ser bort fra undertøy, lue og votter,  så ville de aller fleste kunne klart seg med seks plagg. Velger man kvalitet så vil disse klærne kunne vare i mange år, sier brødrene til Nea Radio:

Siste nytt i Kultur

Gnistrende Queen-konsert
  • Kultur

Det var stor stemning i Selbu ungdomsskoles gymsal da 8.trinn slo til med intet mindre enn en solid hitparade med låter av Queen.

Kjempet med spiseforstyrrelser

- Det er på tide å fokusere på at også menn rammes av spiseforstyrrelser, mener filmskaper, blogger og realitydeltaker Joakim Kleven (25)

Lystige Litjlånkerevyen
  • Kultur

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

 
Nylansering av Stjørdalsbryggeriet
  • Kultur

De har vunnet mengder av priser for ølet sitt, men nå starter de på scratch. Stjørdalsbryggeriet gjennoppstår som STOLT Bryggeri!

Anbefaler krim til påske
  • Boktipset

Bibliotekar har med seg boka «Harpiks» i ukas boktips.

Skal lage liv i Bergmannsgata

«Levd liv i Bergmannsgata gjennom 350 år» er valgt som tema for kunstprosjektet NåDa, som skal gjennomføres på Røros fra april til neste sommer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE