Her blir det restaurant til martnan

I de gamle lokalene til Røros Delikatesser er målet å åpne spiserestaurant før Rørosmartnan. Foto: Nils Kåre Nesvold.

I de tidligere lokalene til Røros Delikatesser åpner Grillhuset Røroskjøtt spiserestaurant før Rørosmartnan. Formannskapet sa torsdag ja til midlertidig skjenkebevilling for øl, vin og brennevin.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Firmaet Grillhuset Røroskjøtt AS skal starte med spiserestaurant i de tidligere lokalene til Røros Delikatesser i Kjerkgata på Røros. Formannskapet sa torsdag ja til midlertidig skjenkebevilling for øl, vin og brennevin.

Ifølge konseptet er målgruppen voksne mennesker som ønsker er godt mattilbud med tilhørende drikke. Bedriften ønsker å komme i gang før Rørosmartnan.

Som styrer og stedfortreder til skjenkebevillingen vil Sten Thure Solli og Tommas Ulstein Søvik fungere.

Formannskapets vedtak var enstemmig og ordlyden er slik:

I forbindelse med at Røroskjøtt AS etablerer Grillhuset Røroskjøtt As i Kjerkgata 8, anbefales formannskapet at det gis en midlertidig skjenkebevilling for øl, vin og brennevin. Bevillingen utløper ved kommunestyrets behandling i februar. Det tas forbehold om at styrer og stedfortreder har dokumentert kunnskap til alkoholloven og bestemmelser gitt i medhold av denne. Videre forutsetter en at ikke Politiet har innvendinger til søknaden. Det forutsettes også at det gis serveringsbevilling.

Siste nytt i Kultur

Europeisk bluesfest på Hell
  • Kultur

I midten av mars er det duket for en skikkelig musikalsk godbit i Stjørdal, nemlig European Blues Challenge in Hell. Da samles bluesartister fra hele Europa for å konkurrere om hvem som er best.

Nærmer seg russerevy på Røros
  • Kultur

Vi har sett litt på hva Storstuggu har å by på den neste uka.

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

 
Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE