Her blir det restaurant til martnan

I de gamle lokalene til Røros Delikatesser er målet å åpne spiserestaurant før Rørosmartnan. Foto: Nils Kåre Nesvold.

I de tidligere lokalene til Røros Delikatesser åpner Grillhuset Røroskjøtt spiserestaurant før Rørosmartnan. Formannskapet sa torsdag ja til midlertidig skjenkebevilling for øl, vin og brennevin.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Firmaet Grillhuset Røroskjøtt AS skal starte med spiserestaurant i de tidligere lokalene til Røros Delikatesser i Kjerkgata på Røros. Formannskapet sa torsdag ja til midlertidig skjenkebevilling for øl, vin og brennevin.

Ifølge konseptet er målgruppen voksne mennesker som ønsker er godt mattilbud med tilhørende drikke. Bedriften ønsker å komme i gang før Rørosmartnan.

Som styrer og stedfortreder til skjenkebevillingen vil Sten Thure Solli og Tommas Ulstein Søvik fungere.

Formannskapets vedtak var enstemmig og ordlyden er slik:

I forbindelse med at Røroskjøtt AS etablerer Grillhuset Røroskjøtt As i Kjerkgata 8, anbefales formannskapet at det gis en midlertidig skjenkebevilling for øl, vin og brennevin. Bevillingen utløper ved kommunestyrets behandling i februar. Det tas forbehold om at styrer og stedfortreder har dokumentert kunnskap til alkoholloven og bestemmelser gitt i medhold av denne. Videre forutsetter en at ikke Politiet har innvendinger til søknaden. Det forutsettes også at det gis serveringsbevilling.

Siste nytt i Kultur

Kjempet med spiseforstyrrelser

- Det er på tide å fokusere på at også menn rammes av spiseforstyrrelser, mener filmskaper, blogger og realitydeltaker Joakim Kleven (25)

Lystige Litjlånkerevyen
  • Kultur

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

Nylansering av Stjørdalsbryggeriet
  • Kultur

De har vunnet mengder av priser for ølet sitt, men nå starter de på scratch. Stjørdalsbryggeriet gjennoppstår som STOLT Bryggeri!

 
Anbefaler krim til påske
  • Boktipset

Bibliotekar har med seg boka «Harpiks» i ukas boktips.

Skal lage liv i Bergmannsgata

«Levd liv i Bergmannsgata gjennom 350 år» er valgt som tema for kunstprosjektet NåDa, som skal gjennomføres på Røros fra april til neste sommer.

Uka på Storstuggu
  • Kultur

Nærmer seg påskeferie, men først er det Farende Fant.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE