Haltdalen Transittmottak uten beboere - 19 ansatte mister jobben 1. desember

 

- Haltdalen Transittmottak er nå tømt for beboere. De 19 ansatte arbeider med å rydde, vaske og bli kvitt utstyr som er kjøpt inn før mottaket stenger dørene 30. november.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

- Haltdalen Transittmottak er nå tømt for beboere. De 19 ansatte arbeider med å rydde, vaske og bli kvitt utstyr som er kjøpt inn før mottaket stenger dørene 30. november.

Det opplyser mottaksleder  Gro Bjerkvoll.

Beboerne er overført til andre mottak og UDIs avtale med Link er ikke fornyet fra 1. desember. Meldingen om at UDI legger ned begge mottakene i Holtålen ble kjent i slutten av august.

- Vi har visst lenge at vi blir lagt ned 1. desember. Dessverre er det flere som ikke har fått seg jobb, sier Gro Bjerkvoll:

Les også:

http://nearadio.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=6370

Siste nytt i Kultur

Isfiskefestivalen i Brekken er i gang

Men først er det frokost.

Gnistrende Queen-konsert
  • Kultur

Det var stor stemning i Selbu ungdomsskoles gymsal da 8.trinn slo til med intet mindre enn en solid hitparade med låter av Queen.

Kjempet med spiseforstyrrelser

- Det er på tide å fokusere på at også menn rammes av spiseforstyrrelser, mener filmskaper, blogger og realitydeltaker Joakim Kleven (25)

 
Lystige Litjlånkerevyen
  • Kultur

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

Nylansering av Stjørdalsbryggeriet
  • Kultur

De har vunnet mengder av priser for ølet sitt, men nå starter de på scratch. Stjørdalsbryggeriet gjennoppstår som STOLT Bryggeri!

Anbefaler krim til påske
  • Boktipset

Bibliotekar har med seg boka «Harpiks» i ukas boktips.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE