Gir ut barnebok

FANTASTISKE BILDER: Tore Østby med den nye barneboka: Foto: Nils Kåre Nesvold. 

Fotografen Arne A. Tønset har sammen med Tore Østby og Eirik Dalseg fra Torik Forlag slipper fredag ei barnebok som har fått tittelen "Ekornus i kongleskogen".

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Fotografen Arne A. Tønset slapp fredag,  sammen med Tore Østby og Eirik Dalseg fra Torik Forlag, ei barnebok som har fått tittelen "Ekornus i kongleskogen".  

Hovedkarakteren i boka er et ekorn og Tønset har med en god porsjon tålmodighet og dyktighet klart å fotografere ekornet i de utroligste posisjoner og settinger.

Til hvert bilde er det en liten tekst, som Østby og Dalseg har forfattet.

Tore Østby vil ikke røpe hvor ekornet befinner seg, men oppfordrer billister i Hådalen til å kjøre forsiktig. Han sier at det finnes bilder nok til i alle fall en bok til:

Siste nytt i Kultur

Europeisk bluesfest på Hell
  • Kultur

I midten av mars er det duket for en skikkelig musikalsk godbit i Stjørdal, nemlig European Blues Challenge in Hell. Da samles bluesartister fra hele Europa for å konkurrere om hvem som er best.

Nærmer seg russerevy på Røros
  • Kultur

Vi har sett litt på hva Storstuggu har å by på den neste uka.

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

 
Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE