Gir ut barnebok

FANTASTISKE BILDER: Tore Østby med den nye barneboka: Foto: Nils Kåre Nesvold. 

Fotografen Arne A. Tønset har sammen med Tore Østby og Eirik Dalseg fra Torik Forlag slipper fredag ei barnebok som har fått tittelen "Ekornus i kongleskogen".

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Fotografen Arne A. Tønset slapp fredag,  sammen med Tore Østby og Eirik Dalseg fra Torik Forlag, ei barnebok som har fått tittelen "Ekornus i kongleskogen".  

Hovedkarakteren i boka er et ekorn og Tønset har med en god porsjon tålmodighet og dyktighet klart å fotografere ekornet i de utroligste posisjoner og settinger.

Til hvert bilde er det en liten tekst, som Østby og Dalseg har forfattet.

Tore Østby vil ikke røpe hvor ekornet befinner seg, men oppfordrer billister i Hådalen til å kjøre forsiktig. Han sier at det finnes bilder nok til i alle fall en bok til:

Siste nytt i Kultur

Kjempet med spiseforstyrrelser

- Det er på tide å fokusere på at også menn rammes av spiseforstyrrelser, mener filmskaper, blogger og realitydeltaker Joakim Kleven (25)

Lystige Litjlånkerevyen
  • Kultur

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

Nylansering av Stjørdalsbryggeriet
  • Kultur

De har vunnet mengder av priser for ølet sitt, men nå starter de på scratch. Stjørdalsbryggeriet gjennoppstår som STOLT Bryggeri!

 
Anbefaler krim til påske
  • Boktipset

Bibliotekar har med seg boka «Harpiks» i ukas boktips.

Skal lage liv i Bergmannsgata

«Levd liv i Bergmannsgata gjennom 350 år» er valgt som tema for kunstprosjektet NåDa, som skal gjennomføres på Røros fra april til neste sommer.

Uka på Storstuggu
  • Kultur

Nærmer seg påskeferie, men først er det Farende Fant.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE