Bergstadens satser på frokost

Bergstadens satser på frokost

BON APETIT: Blide kokker og servitører sammen med god mat ved Bergstadens Hotel. Fra venstre Asbjørn Flatberg, Marianne Asphaug Strand og Andre Klokkervold. Foto: Per Magne Moan

- Viktig med en god start på dagen, sier frokostsjef Andre Klokkervold.

Bergstadens Hotell på Røros mener frokost er viktig og utvider nå sin satsing på dagens første og viktigste måltid. Andre Klokkervold er frokostansvarlig ved hotellet og han sier at en god start på dagen er utrolig viktig med tanke på å få gjester tilbake. 

En bedre start på dagen enn en skikkelig god frokost er vanskelig å få til og Klokkervold sier at i den grad det lar seg gjøre så benyttes lokale råvarer.

Da hotellet nylig gikk ut av Scandic-kjeden kunne det satses mer på egne områder og nå utvides frokosten enda mer med kokker som skal tilberede mye av maten inne i restauranten mens gjestene kan bivåne, og ikke minst lukte, det hele.

- Dette skaper trivsel og atmosfære sier Klokkervold:

Siste nytt i Kultur

Nominert til nordisk matpris
  • Nyheter

Neste torsdag kan Røros bli kåret til Nordens Matdestinasjon.

Musikalsk standupshow på Granby gård
  • Kultur

Torsdag kveld kommer Sturla Berg Johansen til Selbu og Granby gård for å ha et musikalsk standupshow.

Selbu bygdemuseum

I sommer besøker vi hver uke et av de mange rommene i Selbu bygdemuseum.

 
Gleder seg til å gyve løs på Elden
  • Kultur

Har aldri jobbet med historisk musikkspill tidligere.

Sjef for næringshagen med mange drømmer
  • Sommergjesten

Daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Sigrid Jansen er dagens sommergjest i Nea Radio.

Trump-kveld på Granby gård
  • Nyheter

Onsdag kveld kommer professor og USA ekspert Ole Moen til Selbu. Han skal snakke om dagens sittende amerikanske president Donald Trump.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse