Bergstadens satser på frokost

Bergstadens satser på frokost

BON APETIT: Blide kokker og servitører sammen med god mat ved Bergstadens Hotel. Fra venstre Asbjørn Flatberg, Marianne Asphaug Strand og Andre Klokkervold. Foto: Per Magne Moan

- Viktig med en god start på dagen, sier frokostsjef Andre Klokkervold.

Bergstadens Hotell på Røros mener frokost er viktig og utvider nå sin satsing på dagens første og viktigste måltid. Andre Klokkervold er frokostansvarlig ved hotellet og han sier at en god start på dagen er utrolig viktig med tanke på å få gjester tilbake. 

En bedre start på dagen enn en skikkelig god frokost er vanskelig å få til og Klokkervold sier at i den grad det lar seg gjøre så benyttes lokale råvarer.

Da hotellet nylig gikk ut av Scandic-kjeden kunne det satses mer på egne områder og nå utvides frokosten enda mer med kokker som skal tilberede mye av maten inne i restauranten mens gjestene kan bivåne, og ikke minst lukte, det hele.

- Dette skaper trivsel og atmosfære sier Klokkervold:

Siste nytt i Kultur

Roald Møller har skrevet om transporthistorie
  • Nyheter

Lastebilhistorien i Kojen fra 30-tallet og fram til i dag.

Boktipset
  • Kultur

Novellesamlinga Oscar Wildes Heis av Lars Saabye Christensen er dagens boktips av bibliotekar Sigrun Selboe.

Storstuggu denne uka
  • Kultur

Fredag kommer Arve Tellefsen, Håvard Gimse og Kjetil Bjerkestrand med «Bilder fra et musikerliv». Så går det slag i slag.

 
Musikalsk toppmøte i Glåmos kirke
  • Kultur

I kveld onsdag kommer tenoren Stephen Brandt-Hansen og pianist Trond Hustad til Glåmos kirke for å holde konsert.

Tråante - Samelandsmøtet 1917
  • Kultur

Foredrag på Rørosmuseet tirsdag kveld.

En karoliner i magen?
  • Kultur

Karolinerspelet 2018 har ledige taleroller for amatørskuespillere, både dame og herreroller. Regissør Cathrine Telle er spent på hvilke talenter som kan finnes i Neadalen. I helga kan du få vise deg fram.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse