Åpner engelsk pub i Kjerkgata

Åpner engelsk pub i Kjerkgata

GAMMELT SJENKESTED BLIR ENGELSK PUB: Kenneth Ericson, direktør ved Bergstaden hotell, gleder seg til nyåpningen. Foto: Elin Viken.

Skanckebua på Røros blir Engelsk pub. Nå pusses lokalene opp for tre millioner kroner og lokalet skal stå ferdig som hel-engelsk pub i midten av november.

Bildeserie

Åpner engelsk pub i Kjerkgata

I NY DRAKT: Skanckebua har i lange tider hvert et viktig møtested i Bergstaden. Etter renoveringa, som kostet tre millioner kroner, vil Røros få sin første engelske pub. Foto: Elin Viken.
BARDISKEN: Mørk tre i interiøret vil dominere puben. Foto: Elin Viken.
GENUIN: Interiøret kommer fra England og monteres av ekte engelskmenn. Foto: Elin Viken.
PLANLEGGING: Bås i engelsk pub-stil er noe av de som vil bli presentert da Skanckebua i Kjerkgata åpner igjen etter renoveringa. Foto: Elin Viken.

Skanckebua på Røros blir Engelsk pub. De gamle kjøpmannslokalene midt i Kjerkgata har huset restauranten Skanckebua i flere år. Nå pusses lokalene opp for tre millioner kroner og skal stå ferdig som hel-engelsk pub i midten av november.

Et engelsk firma er innleid for å bygge om det gamle kjøpmannslokalet til en genuin engelsk pub og et spiseri med interiør fra Storbrittania. Bergstadens Hotell driver Skanckebua og direktør Kenneth Ericson har satset stort på å få til den rette engelske stemninga i puben:

Siste nytt i Kultur

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

 
Nissen som mista trua på seg sjøl
  • Kultur

Under julemarkedet i fjor satte Åsmund Lockert Rohde og Karianne Somerro opp skuespillet "Nissen som mista trua på seg sjøl" i år er de igjen klare for å gi julestemning til folket.

Ukas boktips
  • Kultur

"Her hos de levende" av Levi Henriksen er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

Knall konsert med Henrik i Selbu kirke
  • Kultur

17- åringen Henrik Fuglem fra Selbustrand leverte en knallkonsert for en fullsatt Selbu kirke tirsdag kveld.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE