Anna og Eli Johanne vinker av på Nordpå

Anna og Eli Johanne vinker av på Nordpå

Anna Oftedal vinker av på Nordpå. Foto Elin Viken

Etter fire år er det slutt for tospannet Eli Johanne Gundersen og Anna Oftedal som drivere av hotellet Nordpå i Aunegrenda i Holtålen.

Etter fire år er det slutt for tospannet Eli Johanne Gundersen og Anna Oftedal som drivere av hotellet Nordpå i Aunegrenda i Holtålen. For første gang søker hotellet etter daglig leder.

- Som sykepleier er det grenser for hvor lenge jeg kan være ute av yrket mitt før kompetansen min er utdatert. Jeg føler nå at tida er moden for å gå tilbake til min opprinnelige profesjon. Det har vært veldig spennende år, vi har jobbet mye og både omsetning og kvalitet har økt. Mesteparten av belegget vårt har vært på helg, og dette gir en ekstra belastning på familiene våre.

Den gamle fjellgården har vært drevet som turiststasjon og fjellhotell svært lenge. De siste åra har et trondheimsfirma eid stedet og bruker det først og fremst som kurssted. Dagens drivere har også greid å øke kurs- og konferansebelegget på ukedager. Også helgeovernattinger har økt kraftig i det siste.

- Det er tydelig at det er mer penger blant privatfolk og at mange ønsker å legge en spesiell ramme rundt sine feiringer. Med god mat og god service i denne vakre naturen er vi et annerledes tilbud til grupper som vil benytte seg av både god mat og flott overnatting sier Oftedal.

Driftsselskapet på Nordpå ønsker seg søkere til stillingen som gjerne er både lokale og har hotellerfaring. De vil satse videre, og det er gode muligheter for å øke belegget.

- Men det ville vært hyggelig med lokale søkere som kjenner til regionen og naturen, og i tillegg har litt erfaring med ledelse markedsføring og hotelldrift sier hun:

Siste nytt i Kultur

Nominert til nordisk matpris
  • Nyheter

Neste torsdag kan Røros bli kåret til Nordens Matdestinasjon.

Musikalsk standupshow på Granby gård
  • Kultur

Torsdag kveld kommer Sturla Berg Johansen til Selbu og Granby gård for å ha et musikalsk standupshow.

Selbu bygdemuseum

I sommer besøker vi hver uke et av de mange rommene i Selbu bygdemuseum.

 
Gleder seg til å gyve løs på Elden
  • Kultur

Har aldri jobbet med historisk musikkspill tidligere.

Sjef for næringshagen med mange drømmer
  • Sommergjesten

Daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Sigrid Jansen er dagens sommergjest i Nea Radio.

Trump-kveld på Granby gård
  • Nyheter

Onsdag kveld kommer professor og USA ekspert Ole Moen til Selbu. Han skal snakke om dagens sittende amerikanske president Donald Trump.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse