Anna og Eli Johanne vinker av på Nordpå

Anna Oftedal vinker av på Nordpå. Foto Elin Viken

Etter fire år er det slutt for tospannet Eli Johanne Gundersen og Anna Oftedal som drivere av hotellet Nordpå i Aunegrenda i Holtålen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Etter fire år er det slutt for tospannet Eli Johanne Gundersen og Anna Oftedal som drivere av hotellet Nordpå i Aunegrenda i Holtålen. For første gang søker hotellet etter daglig leder.

- Som sykepleier er det grenser for hvor lenge jeg kan være ute av yrket mitt før kompetansen min er utdatert. Jeg føler nå at tida er moden for å gå tilbake til min opprinnelige profesjon. Det har vært veldig spennende år, vi har jobbet mye og både omsetning og kvalitet har økt. Mesteparten av belegget vårt har vært på helg, og dette gir en ekstra belastning på familiene våre.

Den gamle fjellgården har vært drevet som turiststasjon og fjellhotell svært lenge. De siste åra har et trondheimsfirma eid stedet og bruker det først og fremst som kurssted. Dagens drivere har også greid å øke kurs- og konferansebelegget på ukedager. Også helgeovernattinger har økt kraftig i det siste.

- Det er tydelig at det er mer penger blant privatfolk og at mange ønsker å legge en spesiell ramme rundt sine feiringer. Med god mat og god service i denne vakre naturen er vi et annerledes tilbud til grupper som vil benytte seg av både god mat og flott overnatting sier Oftedal.

Driftsselskapet på Nordpå ønsker seg søkere til stillingen som gjerne er både lokale og har hotellerfaring. De vil satse videre, og det er gode muligheter for å øke belegget.

- Men det ville vært hyggelig med lokale søkere som kjenner til regionen og naturen, og i tillegg har litt erfaring med ledelse markedsføring og hotelldrift sier hun:

Siste nytt i Kultur

13 mill til Trøndelag fra Riksantikvaren
  • Kultur

Trøndelag får 13 av de 153 millionene Riksantikvaren i år fordeler som tilskudd til istandsetting av freda hus i privat eie. Tilskuddene skal gå til fylkeskommunene, som igjen deler ut tilskudd til lokale eiere.

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Lasskjørere fra Selbu forsøker seg på steinsalg igjen
  • Rørosmartnan

Overnatter på Liaåsen i Ålen før siste etappen inn mot Rørosmartnan.

 
BILDEGALLERI: The Best of Revy in Fjellregionen
  • Kultur

Fjellregionens beste revyinnslag fylte Hovet lørdag kveld.

Utstillingsåpning med lokale debutanter
  • Kultur

Rundt 40 møtte fram da Neadalen Kunstforening inviterte til utstillingsåpning med debutantene Torgeir Hofsmo (foto) og Marius Størseth (malerier) lørdag.

Vellykket UKM i Hovet
  • UKM

Som vanlig stor deltagelse i Holtålen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE