Anna og Eli Johanne vinker av på Nordpå

Anna og Eli Johanne vinker av på Nordpå

Anna Oftedal vinker av på Nordpå. Foto Elin Viken

Etter fire år er det slutt for tospannet Eli Johanne Gundersen og Anna Oftedal som drivere av hotellet Nordpå i Aunegrenda i Holtålen.

Etter fire år er det slutt for tospannet Eli Johanne Gundersen og Anna Oftedal som drivere av hotellet Nordpå i Aunegrenda i Holtålen. For første gang søker hotellet etter daglig leder.

- Som sykepleier er det grenser for hvor lenge jeg kan være ute av yrket mitt før kompetansen min er utdatert. Jeg føler nå at tida er moden for å gå tilbake til min opprinnelige profesjon. Det har vært veldig spennende år, vi har jobbet mye og både omsetning og kvalitet har økt. Mesteparten av belegget vårt har vært på helg, og dette gir en ekstra belastning på familiene våre.

Den gamle fjellgården har vært drevet som turiststasjon og fjellhotell svært lenge. De siste åra har et trondheimsfirma eid stedet og bruker det først og fremst som kurssted. Dagens drivere har også greid å øke kurs- og konferansebelegget på ukedager. Også helgeovernattinger har økt kraftig i det siste.

- Det er tydelig at det er mer penger blant privatfolk og at mange ønsker å legge en spesiell ramme rundt sine feiringer. Med god mat og god service i denne vakre naturen er vi et annerledes tilbud til grupper som vil benytte seg av både god mat og flott overnatting sier Oftedal.

Driftsselskapet på Nordpå ønsker seg søkere til stillingen som gjerne er både lokale og har hotellerfaring. De vil satse videre, og det er gode muligheter for å øke belegget.

- Men det ville vært hyggelig med lokale søkere som kjenner til regionen og naturen, og i tillegg har litt erfaring med ledelse markedsføring og hotelldrift sier hun:

Siste nytt i Kultur

Musikalsk fyrverkeri satte julestemningen
  • Kultur

Siri Gellein som solist brakte førjulskonserten med Bergstadkoret og Røros Storband i Røros kirke til nye høyder.

Flere kinopremierer
  • Kultur

– I kveld er det premiere på «Paddington 2» på Røros kino, sier kinosjef på Røros, Jo Hage.

Julemarked i Trondheim
  • Kultur

Nå er det julemarked i Trondheim for 15. gang. Mer enn 200 000 mennesker regnes med å ta turen til markedet som regnes blant Norges beste.

 
Drømmestipendet jubilerer – potten økes med 500.000 kroner
  • Kultur

Drømmestipendet-potten økes med en halv million kroner fra 2018. Hvert stipend øker fra 10 000 kr til 15 000 kr. Og nå kan kommunene nominere så mange unge kulturutøvere de vil til Drømmestipendet.

Prisdryss i Stjørdal
  • Kultur

Arne Moknsnes og Jon Uthus på vegne av Blues in Hell, fikk overrakt henholdsvis miljøprisen og kulturprisen for 2017 av Stjørdal kommune Torsdag.

– Julestemningen kan komme lørdag
  • Kultur

– Vi inviterer til en allsidig konsert i Røros kirke for å komme i god julestemning, sier Berit Konstad Graftås i Bergstadkoret og Rolf Hamland i Røros storband.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE