Ingebjørg Bratland får Hilmar-pris

Ingebjørg Bratland får Hilmar-pris FOTO: Isabel Watson

Ingebjørg Bratland får Hilmar Alexandersen musikkpris 2017.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2017 kl 21:25

Nea Radio
Nea Radio

Ingebjørg Bratland får Hilmar Alexandersen musikkpris 2017.

Prisen deles ut til minne om Hilmar Alexandersen og overrekkes Bratland under Hilmarfestivalen i Steinkjer fra 8. til 12. november, melder NRK.

Variert program

I løpet av spennende dager får festivalpublikum møte blant andre Tone Hulbækmo med band, Utmarken, Jordspent og himmelvendt, 101 Hattar å sparke før eg døyr (Silje Onstad Hålien), Maren Fenris (Kjersti Kveli, Torfinn Hofstad, Sindre Dillan, Christian Følstad og Bjarne Elnan), Hot Club de Norvége, Thomas Brøndbo med Nord-Trøndelag Kammerorkester og Steinar Ofsdal.

Hyllest til Asmund Bjørken

Et av Hilmarfestivalens store høydepunkt blir nok hyllesten til Asmund Bjørken. Tidligere år fikk han "Gofotprisen". Fra før har han Buddyprisen, Nord-Trøndelag fylkes kulturpris, Verdal kommunes kulturpris og Trondheim jazzforums ærespris.
På hyllest-konserten deltar, foruten hovedpersonen sjøl, Ove Bjørken, Per Olaf Green, P.A. Røstads, Fishermans Friends,Jularbogutta og
Steinkjer trekkspillklubb. Konserten ledes av Viggo Valle.

Se bildet større

Asmund Bjørken fikk Gofotfestivalens Gammeldanspris 2017. FOTO: Stian Elverum

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

 
Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

Trøndersk dominans i Det Norske Måltid
  • Nyheter

Under en storslått tiårsfinale for Det Norske Måltid gikk hele 5 av 13 priser til Trøndelag.

Floka
  • Floka

#Metoo, Trump, Kjendisfarmen, Bitcoin og Tonya Harding blant sakene som var oppe til diskusjon i fredagens sending.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE