Bildegalleri

» Vis alle bildegallerier

Slow Food Røros

Relatert nyhet:
Ny vår for Slow Food Røros

Ny vår for Slow Food Røros

  • Slow Food Røros ser en økende interesse for mat, både den tradisjonelle og den som står for kvalitet i sameksistens med naturen. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Stor aktivitet på kjøkkenet. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Atle Auran, president i Circumferensens Aquavitforening, holdt et kort foredrag om akevitt. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Det finnes mange akevittsorter, noen spesielt egnet for skrei. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Bente Kristiansen voks opp ved kysten og hun brenner for ta til vare på tradisjoner rundt maten vi spiser. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Torstein Holm og Finn Erik Engzelius hadde oppdraget med å holde skreien isende kald. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Å ha fisken i iskaldt vann en time før den skal kokes lett, og servere den på varme tallerkener, er blant det viktigste for å lykkes med skeimølje. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Matinstuktør Bente Kristiansen er nøye på råvarene. Foto: Marit Manfredsdotter
  • Etter intenst arbeid med kopper og kar på kjøkkenet, fikk matentusiastene sette seg og nyte resultatet. Foto: Marit Manfredsdotter
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse